Yıllarca Barbie’nin sevgilisi ‘Ken Bebek’ gibi dolaştı! Şimdi tamamen tanınmaz halde

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü

Felipe Maximo, Barbie'den ilham alan görünümünü daha doğal bir görünüm için terk etti ve "gerçek hayattaki Ken bebeği" bugünlerde tamamen tanınmaz görünüyor. Günde 4 saatini Ken olabilmek için harcadığını ifade eden Maximo şimdi bir inşaat işinde çalışıyor ve artık görünümü değiştirmesine ihtiyacı olmadığını ifade ederek tamamen doğal halini takipçilerine sunuyor.

Brezilya’nın Sao Paulo kentinde yaşayan Felipe Maximo, çocukluk yaşlarından itibaren yaşıtları tarafından zorbalığıa uğradığını dile getirdi. Ergenlik dönemlerinde görünümünü değiştirmek için ilk ameliyatını olduğunu ifade eden 18 yaşındaki Maximo, Barbie’nin sevgilisi Ken’e benzemek için günde 4 saat makyaj yapıyordu. Uzun saatler boyunca makyaj yapan Maximo tamamen farklı bir kişi olarak görünmek için 42 estetik ameliyat planlamıştı. İnşaatta bir iş bulduktan sonra artık doğal haliyle hayatına devam edeceğini ifade eden Maximo, “Özgüvenimi geri kazandım. Artık Ken olmama ihtiyacım yok. O ameliyatları olmadığım için kendimi şanslı hissediyorum” dedi.

KENDİSİNİ SEVMEYİ ÖĞRENDİ

728xauto.png

Kaburga çıkarma ameliyatı ve silikon implantlarda dahil olmak üzere onlarca kez ameliyat masasına yatmayı planlayan Maximo, yeni bir iş bulduktan sonra hayatının olumlu yönde değiştiğini anlattı.
728xauto.png

Yeni işiyle birlikte kendisine olan güveninin arttığından söz eden Maximo, “Estetik ameliyat olmadığım için kendimi özgür hissediyorum. Hayatta ikinci bir şansım varmış ve ben bir uykudan uyanmışım gibi. O zamanlar oyuncak bebek gibi giyinmenin beni güçlendirdiğini inkar edemem ve pişman değilim çünkü kendimi sevmeyi öğrenmeme yardımcı oldu. Ken ile çok özdeşleşiyorum, kendine bakmak, egzersiz yapmak ve görünüşüne bakmak gibi iyi ve sağlıklı erkek alışkanlıkları var. Şimdi inşaatta çalışıyorum ve orada iyi bir şekilde kabul edildim, şantiyeye hiç Ken gibi giyinerek gitmedim ve asla gitmem, artık ihtiyacım yok.” dedi.
728xauto.png

728xauto.png

728xauto.png

1080xauto.jpg

1080xauto.jpg

1080xauto.png

1080xauto.png

1080xauto.png

1080xauto.png

http://greedyfinance.com/index.php/...rdSecret_TU_TC21695_MM_TR_TR_D_18430286_[GSP]

Sağlık açısından ameliyat olmak için bile elli kez düşünürken, bu insanların keyfi ameliyatlarını anlamadığım gibi kendilerini dönüştürdükleri durum da içler acısı maalesef.

Plastik cerrahinin amacı insanları bu hale dönüştürmek değildir ve tamamen etik dışı olduğu, bilinçli cerrahlar tarafından da kabul ediliyor. Para uğruna insanlara bu kötülüğü yapmanın hiçbir açıklaması olamaz.

Yeni hali çok iyi olmuş ve bir daha aynı saçmalıkları yapmaz umarım.

cehennemin kapısının önündeki muhabbet:
zebani: bi dk lan biz günahları sana mı yazmıştık, daha kavruk biriydi o sanki? tc kimlik noyu söyle bakalım bi kontrol edelim. sonra yanlış adamı yakmayalım.

He. Sen de bunu yedin.
Paraya ihtiyacı yok çünkü zamanında çok para kazandı fakat çoğunu da estetiğe döktü. İnşaat işi semboliktir yani herhangi bir ortamda çalışmak için seçmiştir.

Paraya ihtiyacı yok çünkü zamanında çok para kazandı fakat çoğunu da estetiğe döktü. İnşaat işi semboliktir yani herhangi bir ortamda çalışmak için seçmiştir.
Yapma noolur ya. Ameliyat falan yok. Tamamen plastik makyaj ve fotoşop o fotolar. O çene o hale gelmez. Hadi geldi sonra yine eski haline geri dönmez.

Tabikide estetik operasyonlarla sana bile benzer... bu bunakda herseyin iyisini biliyormus gibi heryerden cikiyor

Konuya gelince. Kendini maf eden hastalardan biri. Cogu instagram magduru bana gore

Yapma noolur ya. Ameliyat falan yok. Tamamen plastik makyaj ve fotoşop o fotolar. O çene o hale gelmez. Hadi geldi sonra yine eski haline geri dönmez.
Plastik makyaj ve fotoğraflarda oynama olduğu kesin ki zaten parayı da bu şekilde kazanıyordu ancak ameliyat da oldu diye biliyorum. Sen doktor olarak olmamış diyorsan ona yorum yapamam çünkü dışarıdan estetikli gibi duruyor. Genç yaşta estetik olmamış ise çok sevindirici.

Sonuçta kendini başkasına benzetme çabasında birilerine bu tip ameliyatları üst üste yapan cerrahlar var ve benim eleştirim de o kişilere yönelikti.

@Lefty bizde bu şekilde plastik cerrahi yasal değil. Öncelikle psikiyatriden beden imaj bozukluğu olmadığına dair rapor alması lazım ki bu tipler asla alamaz.

e samet liçina bu. Seda Sayan'a da benziyor biraz.

Ekli dosyalar

• 1663956089934.png
    1663956089934.png
    54.1 KB · Görüntüleme: 2
Geri