Yıllar süren dostlukların bitmesi

Konu sahibi son olarak 874 gün önce görüldü
Bittiyse ona pek dostluk denmemeli zaten.
Allaha şükür dostum dediklerim bende hiç bir zaman bitmedi.
Dost zannedip bitirdiklerim olmadımı evet oldu.
Ama adı üstünde zannettiklerim.​

Arkadaşlık daha iyi. Herkesten dost olmaz. Boşa yorulmamak lâzım. Bitmesi daha hayırlı benim açımdan.

Her dostluğu yerinde ve zamanında güzel bir şekilde bırakmak gerekir.

Dostluga inanmayin boyle seyler yasamazsiniz

klişe de olsa gerçek dostluklar bitmez bitemez. Bknz: alcatraz and me... With together... Forever... Knowing filminden alıntı yaptım, tamam :honk:

Hayatı çok doldur boşalt yaşamıyorsan, çıkarcı, bencil ilişkiler üzerine kurmadıysan dostluğunu kolay kolay bitmez öyle. Tabi dost diye seçtiğin kişinin kişilik sahibi olması da önemli

Ne bekliyordunuz, ilelebet, hastalıkta ve sağlıkta da birlikte olmayı mı? : d.
Yok öyle bir dünya, geçin hayalleri.

Bitebilir. Hiç sorun değil:')

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bitmesi gerekiyorsa bitsin demek ki neymiş dostluğun yıllarla bir alakası yokmuş
Verdiğin değerle-aldığın değerle ve paylaştıklarınla alakalıymış.

Mutlaka ki bir gün biter. Bitmez demek çocukluk olur. Emin olun çıkarları ilişkileri ters düşen tüm ilişkiler bi gün mutlaka sona erer.

Beklentiler karşılanmayınca ve çıkarlar çatışınca emin olun tüm dostluklar biter. Üzücü ama, gerçek bu!

daha 18 yaşındayım kaç yıllık dostum olmasını bekliyonuz :))

normal karşılamak lazım çevresel ailesel yada hayatındaki insan için bitebiliyor ama nasıl bittiği de önemli arayıp sormam mesela ama görsem iki sohbet ederim

Yıllar süren dostluğun bitmiş olması değildir aslında yıllar sonra gerçekten dost olmadığınızı daha yeni idrak ederken ki geçirdiğiniz spazmlar.

Geri