Yıllar Sonra

Konu sahibi son olarak 626 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9-10 yaslarındaydım.yokluk cekıyorduk.o donemde ılk okula gıden bır arkadasım vardı ayakkabı boyuyordu.
Bende anneme yuk olmamak ıcın calısmaya karar verdım.
Hersey cok guzel olmustu sonra .cebımde olması gerekenden fazla para vardı ve dıledıgımı yapıyordum.mutluydum.
Ozellıkle bayram arefelerı kazancın 4 katına kadar cıkıyordu.
Her pazar gunlerı ıkamet ettıgımız muhıtte camı onune cıkardım.
Sabah kahvaltısı ıcın ekmek almaya cıkan bır amca vardı ekmegı alır benı evıne gotururdu.butun aıle fertlerının aykkabıları boyar hakkımdan fazla harcılıgı cebıme sokar gonderırdı.uzun bır sure bu boyle gıttı.sonra ben baska bır ıse yoneldım:)
aradan yıllar gecmıstı.gectıgımız sene gayrettepede bır cay ocagının onunden gecer ıken bır amca adımı seslendı dondum baktım tanıyamadım.ama o benı tanımıstı.
Sonra kendını tanıttı bana o an hem sasırmıs hem mutlu olmus hemde cok duygulanmıstım.gecmısım gozumun onun gectı resmen.
O kucuck ellerıyle ayakkabı boyayan eyup artık kocaman adam olmustu muhendıs olmustu.
Uzun uzun sohbet ettık benı gorunce grur duydugunu soyleyınce o ankı mutlulugumun tarıfını anlatamam.sonra ayrıldık.
Hayatımda yasadıgım en guzel anılardan bırtanesıydı:)

Aslında mühendislik adında bir yerlere geleceğin çocukluğundan belliymiş denilebilir.
Küçük yaşta hırslı olan kişiler mutlaka o hırsla en yüksek yerlere geliyorlar.
Güzel bir anı (:

Aslında mühendislik adında bir yerlere geleceğin çocukluğundan belliymiş denilebilir.
Küçük yaşta hırslı olan kişiler mutlaka o hırsla en yüksek yerlere geliyorlar.
Güzel bir anı (:
tesekkur ederım:):)
aslızatında hırslı bırısı degılım sadce sartılar oyle ıstedıgı ıcın yapmak zorunda kaldım.ıyıkıde yapmısım dıyorum:)

Çok güzelmiş öyle yaşlı amcalar şimdilerde kalmadı, kaçırlar böbreğini filan alırlar şimdilerde gelecekte kimbilir neler olur :)

Okurken bende duygulandım sevindim ellerine saglık paylastıgın için teşekkürler :)

Çok duygulandım :) ne güzel küçük yaşta ekmeği kazanmak nedemek olduğunu anlamışsın, çok hoş anını bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz @CONSTANTİNE :)

Çok güzelmiş öyle yaşlı amcalar şimdilerde kalmadı, kaçırlar böbreğini filan alırlar şimdilerde gelecekte kimbilir neler olur :)

Okurken bende duygulandım sevindim ellerine saglık paylastıgın için teşekkürler :)

yok hayır hala daha ama parmakla sayabılırız kac tane olduklarını:)
eskı mahalle kulturlerı kalmadı aldık.daha ıc ıceydık.dunya modernlestıkce bızlerde degerlerımızı kulturlerımı kaybeder olduk.
Bak o kadar degısmıskı dusuncelerımız senın aklına ılk gelenlerden bırı sımdı olsa kacırırlar bobregını alırlar oldu:)
allah sonumuzu hayır eglesın.toplumsal olarak bırbırıızı gectım aılelerımıze bıle guven duygularımız kaybolmaya basladı.
Degerlı yorumun ıcın tesekkur ederım okuyan gozlerıne saglık.

Çok duygulandım :) ne güzel küçük yaşta ekmeği kazanmak nedemek olduğunu anlamışsın, çok hoş anını bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz @CONSTANTİNE :)

o amcayla yıllar sonra karsılasıncaya kadar bahsettıgım anının cokta guzel oldugunu dusunmezdım.insanların yıllar sonrada unutulmadıgı hatırlandıgını gormek cok guzel bırseymıs.:)

yorumun ıcın cok teskkur ederım.okuyan gozlerıne saglık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri