Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa?

Konu sahibi son olarak 4455 gün önce görüldü

Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa?

• Kullanılan toplam oy
    42
gider 2 oynarık zaten son zamanlarda evlenenlere bakıyorumda herkes son seçeneğini kullanmışda bunada şükür der gibi gibi

Düğüne çağırması kesmez beni, nikah şahidi olmam lazım.

Çiçeğini yollar kartına mutluluklar dileğimi yazarım.

Gitmem.

Şahit bile olurum ama 2 aya kadar cagirmasin 2 ay sonra baska bir dugun icin oraya gideceğim git gel bana da yazık

yok la ne işim olur.bitmiş gitmiş zaten.

O anki ruh halime bağlı.
Gidebilirim de gitmeyebilirim de.

başkasıyla evlenmesine değilde düğüne çağırmasına acayip ifrit olurum ... ne olarak gelim anan olarakmı geliyim düğüne derim bu birazda hayata bakış açısı ve evlenen kişiyle aranda olan hukukla alakalı

sen seneler boyunca şehvetli bir şekilde aşk yaşa seviş gez toz eğlen evlenme muhappeti olsun sora karı ayrılıp gitsin bide düğününe çağırsın oldu ...bide düğün gecesi yatağına beyaz çarşafıda ben seriyim hatta damadı odaya sokarken sırtını yumruklıyım mk lan gece başkasıyla olca aklıma gelir lan halay çekerken gülerim ben ne bok yeme geldim diye

aslında unutmasıyla alakası yok bana etik bi durum gelmiyor onca şey yaşa karı düğününe çağırsın yada erkek
sebep ? pasta yemeyemi çağırıyor insan kendine yediremez o durumu ya tamam mutlu olsun eywallahda eşşeğin bi yerine su kaçırıp beni çağırması tamamen troll ve müziplik geliyor bana ayrıca yanındaki erif bilse eski manitası oldunu adam ne der acaba yada damat eski sevgilisini çağırsa lan durup dururken dumur oldum öle bi durumda yok ...halbuki asdfkjasdfjk

"neler kaybettiğine son bi kez bak istedim" demek için giderim xd

Geri