Yılın oscarları konularında nicki hiçbir kategoriye yazılmayan üyeler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Ay kahkaha attırdınız :d

Ruhen bir girdap içerisinde dönerken kendinizi bulmanın telaşı içinde rüzgarla savrulup uzaklara itelenmiş olabilirsiniz. Gecenin siyah rengi gözlerinize perde gibi çekilmiş olsa da muzip yanınız ile güneş görevi görüp gözlerimin içini güldürdüğünüz için size gökkuşağımda yer veriyorum hadi renklenin çocuklar.

Puhahah bende mi şair oldum ulan eşoğlu : D

Forumda kalpler atan, öpücükler atan, mesajlarıma ahah yapan.. wp de telegram gruplarında seni en yakışıklı, popüler yazacağım diyenler nerede :)
Hepsi kalbimde, canlarım benim.. yine kamki darbesi yedik..

kurmaylarımla birlikte bu sene neden hiçbir kategoriye yazılmadığımı araştıracağız ve halkımızı bilgilendireceğiz. belki de seneye “en yazılmayan üye” kategorisi gelir de rekabet artar arkadaşlar… :emoji_writing_hand:

kurmaylarımla birlikte bu sene neden hiçbir kategoriye yazılmadığımı araştıracağız ve halkımızı bilgilendireceğiz. belki de seneye “en yazılmayan üye” kategorisi gelir de rekabet artar arkadaşlar… :emoji_writing_hand:
Hahaha:d

Ayıp olmasın diye beni de bir yerlere yazsanız ölür müydünüz?

Yine onca kategori arasında hiçbir yerde nickim geçmemiş..
Bu forum beni hak etmiyor..
@Aze hele sen.. ulan Canis'in neresi ay yüzlü ahhaah. Kahkaha attırdı, Harun abiye de fişek demiş, aman aman, adam saz çalıyor, ne fişeği ya.

O değil de, bu hangi yılda yapılırsa yapılsın benim de hiç adım geçmezdi....
Bu sene geçmiş, hayret ettim...

Mesela hangi üye tercihiniz konusunda da hiç adım geçmez.
Nickimi yazmaya mı üşeniyorlar anlamadım :D

Yani bir başkası olsaydım bende beni ciddiye alıp da herhangi bi kategoride yazmazdım yani. Ben kimim ki. Niye kendimi bir nimetten sayayım. Forumda aylak aylak dolaşıp laf kalabalığı yapan bi numarası olmayan zırtonun tekiyim. Yazılmamam adaletli ve doğru bence. Teşekkürler. İyi forumlar.

Geri