Yılın Oscar Ödülleri - 2025 Yılın Yöneticisi

Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saygıdeğer Forumsal.NET Kullanıcıları;

2025 yılı içerisinde aktif olan "Yılın Yöneticisi" seçimini oylayacağız

Oylama Kuralları:

• Her kullanıcı 1 kişiye oy verebilir.
  • Oy kullanırken seçimizi dikkatli yapınız. Verilen oy geri alınmaz ve değiştirilemez.
  • Multi(çoklu) üyelik girişi yasaktır. Multi üyelik ile verilen oylar geçersiz sayılacaktır. İlgili kural ve ceza bildirimi kategori içerisinde yer almaktadır.
  • Özel mesaj yolu ve diğer iletişim yolları ile oy isteyen adayların , kişilerin ekran görüntülü şikayeti halinde oy isteyen aday yarışmadan diskalifiye edilecektir.
  • Oylama "31 Aralık 2025 tarihine kadar sürecek ve oylar tek tek sayılıp seçim gerçekleştirilmiş olacaktır.
  • Yarışma sonuçları "01 Ocak 2026" tarihinde "Bildiri Panosu" bölümünden açıklanacaktır.
Not: Yukarıda yazılı kurallar dışında, yönetim gerek gördüğünde kurallar üzerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Forumsal Yönetim Adına.

Gerekse empati yeteneği, gerekse de olmayan şeyleri varmış gibi gösterme özelliğiyle @HosgeldinHarunAbi tam bir yönetici. Bu yılki performansı da gayet iyiydi

@yoSun kıvırcığım tabii ki. birde benim eski nickleri temizlese tadından yenmez valla

hha ya çok pis bilendim yalnız, hazır mısır git gel yaptık bir SİSİ lik yapabilirmiyim acaba, benim için çok kıymetlisin diyip arkadan bir pıcak ! hancer neşter felan
Bak hele bak bak sen kahire çöllerinde gezinirken ben çektim bunca derdi. HHA ne etti sana?

Neyse oyumu veriyorum ; @scope

No Pasaran
Her zaman göz önünde bulunan yöneticiler degil, arka planda ipleri oynatanlar kazanir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri