Yılın Oscar Ödülleri - 2025 Yılın Yazarı

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saygıdeğer Forumsal.NET Kullanıcıları;

2025 yılı içerisinde aktif olan "Yılın Yazarı" seçimini oylayacağız

Oylama Kuralları:

• Her kullanıcı 1 kişiye oy verebilir.
  • Oy kullanırken seçimizi dikkatli yapınız. Verilen oy geri alınmaz ve değiştirilemez.
  • Multi(çoklu) üyelik girişi yasaktır. Multi üyelik ile verilen oylar geçersiz sayılacaktır. İlgili kural ve ceza bildirimi kategori içerisinde yer almaktadır.
  • Özel mesaj yolu ve diğer iletişim yolları ile oy isteyen adayların , kişilerin ekran görüntülü şikayeti halinde oy isteyen aday yarışmadan diskalifiye edilecektir.
  • Oylama "31 Aralık 2025 tarihine kadar sürecek ve oylar tek tek sayılıp seçim gerçekleştirilmiş olacaktır.
  • Yarışma sonuçları "01 Ocak 2026" tarihinde "Bildiri Panosu" bölümünden açıklanacaktır.
Not: Yukarıda yazılı kurallar dışında, yönetim gerek gördüğünde kurallar üzerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Forumsal Yönetim Adına.

Kesinlikle Mihri

Burada @Myself demek istiyorum, iletişimi iyi, güzel mesajları var.
Biraz da özgün konular açarsa tadından yenmez.

Bu yıl özgün, mizahi içerik oluşturma, hikayeleştirme ve haberleştirme açısından Ophelia ön plana çıkıyor bende fakat senenin son zamanlarına denk geldiği için tüm sene özgün içeriğe emek veren @Mihri'yi bir adım önde görüyorum.

Valla herkesten şüpheliyim yapay zekaya yazdırıp yazdırıp getiriyorlar
Ama kaptan çok özgün gibi
@Myself diyorum

@Ophelia nin dergi olayında yazı tarzını çok beğendim ama aynı zaman da @Mihri nin çoğu konusunu da beğeniyorum...
çok kararsız kaldım ikisi de demek istemiyorum oyum boşa düşmesin diye. @Mihri yazayım bu sefer

Farklı paylaşımları ile foruma renk katan @Mihri için oyumu kullanmak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri