Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nicki F harfi ile başlıyor ancak ben de nick değişimi olduğu için tam hatırlayamadım.Çok güzel bir tane İngilizce öğretmeni vardı nicki aklıma gelmedi nerelerde acaba ne yapıyor
Mavi boncukçu seniKategorilere yazma şansı bulamadığım ancak sevdiğim tüm üyeleri de genel olarak bu başlığa yazmış olayım, onlar kendilerini biliyorlar, hepsine sevgilerimi yolluyorum.
Politik davranıp oy kullanmadım.![]()
Herkesin kendine göre katkısı var, en oylaması da seçime zorladığı için kendi adıma pek sevdiğim bir uygulama değil. Son iki yıldır da katılmıyordum, bu yıl yeniden oyladım ancak yazamadığım ve yazmak istediğim üye sayısı çok fazla. 2019 yılından itibaren oluşan bağ var, o kadar kolay değil ve mavi boncukla ilgisi yok, eski bir yönetici olmakla ilgisi var.Mavi boncukçu seni![]()
Şaka yapıyorum alınma lütfenHerkesin kendine göre katkısı var, en oylaması da seçime zorladığı için kendi adıma pek sevdiğim bir uygulama değil. Son iki yıldır da katılmıyordum, bu yıl yeniden oyladım ancak yazamadığım ve yazmak istediğim üye sayısı çok fazla. 2019 yılından itibaren oluşan bağ var, o kadar kolay değil ve mavi boncukla ilgisi yok, eski bir yönetici olmakla ilgisi var.![]()