Yılın Oscar Ödülleri - 2025 Yılın Güzel Üyesi

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saygıdeğer Forumsal.NET Kullanıcıları;

2025 yılı içerisinde aktif olan "Yılın Güzel Üyesi" seçimini oylayacağız

Oylama Kuralları:

• Her kullanıcı 1 kişiye oy verebilir.
  • Oy kullanırken seçimizi dikkatli yapınız. Verilen oy geri alınmaz ve değiştirilemez.
  • Multi(çoklu) üyelik girişi yasaktır. Multi üyelik ile verilen oylar geçersiz sayılacaktır. İlgili kural ve ceza bildirimi kategori içerisinde yer almaktadır.
  • Özel mesaj yolu ve diğer iletişim yolları ile oy isteyen adayların , kişilerin ekran görüntülü şikayeti halinde oy isteyen aday yarışmadan diskalifiye edilecektir.
  • Oylama "31 Aralık 2025 tarihine kadar sürecek ve oylar tek tek sayılıp seçim gerçekleştirilmiş olacaktır.
  • Yarışma sonuçları "01 Ocak 2026" tarihinde "Bildiri Panosu" bölümünden açıklanacaktır.
Not: Yukarıda yazılı kurallar dışında, yönetim gerek gördüğünde kurallar üzerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Forumsal Yönetim Adına.

Aze de kaldı aklım halen

• Öpücük
Tepkiler: Aze
Resim paylaşırken herkes yüzünün bir kısmına gelişigüzel emoji koyduğu için ,tam bir yüz oluşturma işi malesef hayal gücümüze kalıyor. Tam emin değilim bu yüzden. Şimdi birisini yazdım diyelim haksızlık olabilir, ya yanılıyorsam.

Çoook eskiden gördüğüm bir isim söyleyeyim bari.
@Maral

Kesinlikle Aze
Beni güzellik olarak dumura uğratan 2 güzel gördüm. Biri Aze.

• sarılma
en güzellerim bu yıl pek aktif değiller.
diğer bi en güzelim @Aze diyorum. gerek aktifliği, gerekse katıldığı şahane akımlarla foruma yön verdi.lfkgj mucuk<3

• Öpücük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri