Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses barıştılar

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe yıllar sonra Bodrum’da bir araya geldi. İkili, yıllar sonra barıştı.

Kaynak

bu adam hastanede değil miydi ne ara iyileştin de ne ara barıştınız… ibo baktı ki allahın premium kuluyum, ne olursa olsun ölmüyorum, pezevenklerin elinden kurtardığım insanlarla yeniden bir araya gelip premium kulluğumu uzatayım demiş. ne diyelim ki, eski tadı yok hiçbir şeyin ama bu barışma fenerlilere şampiyonluk umudu verir sjsjk. imkansız gibi görünen olayların gerçekleşmesinden sonra genelde şampiyonluk umudu taşıyorlar, yalansa doğru demenize bile gerek yok. ÖYLE.
ne diyorsun @yoSun bu barışmaya?

bu adam hastanede değil miydi ne ara iyileştin de ne ara barıştınız… ibo baktı ki allahın premium kuluyum, ne olursa olsun ölmüyorum, pezevenklerin elinden kurtardığım insanlarla yeniden bir araya gelip premium kulluğumu uzatayım demiş. ne diyelim ki, eski tadı yok hiçbir şeyin ama bu barışma fenerlilere şampiyonluk umudu verir sjsjk. imkansız gibi görünen olayların gerçekleşmesinden sonra genelde şampiyonluk umudu taşıyorlar, yalansa doğru demenize bile gerek yok. ÖYLE.
ne diyorsun @yoSun bu barışmaya?
Popülerliği düşen böyle işlere soyunuyor , resmen şov:)

asfjk benim de her seferinde “seni pezemeklerin elinden kurtardım” cümlesindeki pezemeklerin prestij müzik ailesi olduğu aklıma gelince gülesim geliyor:d öyle bir şey de olmamış ha :d ibrahim tatlıses’i hiç sevmem:d yıldız’ın da o gece yaşadıklarını unuttuğunu sanmam. Acımış herhal.

Awk2 bizim ulkenin magazin yuzlerine bak ya asfkj
Biri doneminin abuzer kadayifi dansoz vokalist kapamalarinin tokatlayici kabusu, oburu back vocal'lik yaptigi sezenin manitasi uzay hepari ile biri asfkj

Not: bu post iradem disinda yonetim tarafindan makaslanmistir

Son düzenleme:
Geri