Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aaaa olur mu herkes sosyetikKöy ortamına uygun giyinmiş, ne var ki bunda?
Herkes yapamaz o ayrı ancak bu kadının hiçbir konuda kompleksi yok ki zaten. Oldukça rahat bir insan ve beğenilme kaygısı taşımıyor.
Antalya'da bir konser öncesi kısa bir sohbetimiz oldu ve o kadar doğal, rahat bir insan ki bu kadarını beklemiyordum.Aaaa olur mu herkes sosyetik
Herkesin yapamadığını yıldız ablamız yapıyor helal.
ben ve patronum bu kadınla oturup içmek istiyoruz çok güzel bir kafası var bence:=)Antalya'da bir konser öncesi kısa bir sohbetimiz oldu ve o kadar doğal, rahat bir insan ki bu kadarını beklemiyordum.
O isime bakmamıştım bile ve sen yazınca baktım.Mia Khalifayi bu forumda ogrendim. Ne pissiniz ya :s
SAKIN..........Ee kim mia khalifa
Seni gezegenimizin en saf temiz kızı ilan ediyorum..Ee kim mia khalifa
Allahın cezası erkekler…….SAKIN..........
Ne ara google’ye baktın öyle..bazen bilmemek daha hayırlıdır.Allahın cezası erkekler…….
erkeklerii yok et Allahım
Forum ufkumuzu açıyor da az faydalı şeyler paylaşın….
Mısırda İhvanül Müslümin Cemiyetinin kadın liderlerinden biri canom.Ee kim mia khalifa
Aha ben de diyorum niye içim sıkılıyor. ENCİ YAĞDIRIYORMUŞ YİNEAllahın cezası erkekler…….
erkeklerii yok et Allahım
Forum ufkumuzu açıyor da az faydalı şeyler paylaşın….