YİLDİZ`in değerinin bilinmemesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bütün aile efradındaki olayları en gizli ayrıntılara kadar sorabilen kadın erkek ilişkisinde detaylara kadar inip eski sevgilinin yeni bilmem neyine şöyle olurmu VS diye bizi aydınlatıcı sorular soran forumda sorulmaya çekinilen soruları cesurca paaat diye sorabilen "Nerenizden şikayetçisiniz" diyerek kendimizi tanımamıza yardımcı olan bu kızın hakkı emektar üye mi olacaktı....
#seninleyizyildiz Sjsjs

Konuları ile yine aramızda.:)

öncelikle nickciğini YILDIZ olarak düzenleseymiş iyi olacak
akıl almaz konularıyla forumlar için aranılan kandır
<( fenalardadır )

Bebeğim sen böyle her şeyi soracak mısın sorusunun vücut bulmuş hali… bsjsns
Ben seviyorum yildizi <3
O olmasa eski sevgilimin kayınçosuna nasıl laf sokarım…
Üzmeyin tatlımı :*

Hayır emektar üyeyi kabul etmiyorum özel üye olmalı o kız esti geçti burdan ayıp etmişler kıza!

@Serçe yıldız ayrıldı mı

Yeni Forum aldılar oraya transfer ettiler herhalde

Bütün aile efradındaki olayları en gizli ayrıntılara kadar sorabilen kadın erkek ilişkisinde detaylara kadar inip eski sevgilinin yeni bilmem neyine şöyle olurmu VS diye bizi aydınlatıcı sorular soran forumda sorulmaya çekinilen soruları cesurca paaat diye sorabilen "Nerenizden şikayetçisiniz" diyerek kendimizi tanımamıza yardımcı olan bu kızın hakkı emektar üye mi olacaktı....
#seninleyizyildiz Sjsjs
Ya serçe;DDDDDDDDD
Allah seni napmasn, yetkimi biraktm o da sürekli online olamıyorum diye başka bir sebep yok. Ben yine sorularımla geliyorum arada buralardaym yani;$ yetki birakanlara emektardan başka ne verebilirler ki, SORUBANKASİ diye Rank yapsalar bana ne güzel olur ama demi :DDDDDDDD

@Serçe yıldız ayrıldı mı

Yeni Forum aldılar oraya transfer ettiler herhalde
Sende oralardasn ibaaaa, yetkili miyim orda yoooooo^94

Ya serçe;DDDDDDDDD
Allah seni napmasn, yetkimi biraktm o da sürekli online olamıyorum diye başka bir sebep yok. Ben yine sorularımla geliyorum arada buralardaym yani;$ yetki birakanlara emektardan başka ne verebilirler ki, SORUBANKASİ diye Rank yapsalar bana ne güzel olur ama demi :DDDDDDDD

Sende oralardasn ibaaaa, yetkili miyim orda yoooooo^94
Off bundan Bi entrika çıkmaması üzdü beni tüh neyse önümüzde ki maçlara bakıcaz madem kıymetini biliyorlar Sjsjs

Geri