- Web sitesi
- www.instagram.com
AZ ÖNCE ÇİÇEK SEPETİNDE 2 DEMET 12 DAL 99 TL İDİ:=)
eve giderken bakayım bakalım:p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen oyle melul melul kiminle dans ediyon hommmmAZ ÖNCE ÇİÇEK SEPETİNDE 2 DEMET 12 DAL 99 TL İDİ:=)
yakalandım mıSen oyle melul melul kiminle dans ediyon hommmm
Gel bakalim yamacima
Ben yakalarim...yakalandım mı![]()
bana kokina çiçeği alBen yakalarim...
Yapalim lulum..... saclarina tac yapalim♡bana kokina çiçeği altacımı ondan yaparız
![]()
Bir tane tweet geliyo hep aklıma. Twitterda … alındı mı yazmış birisi. Kızın biri de … başını aldık. Mutlu musunuz yazmış. Aklıma hep o geliyor… fjjfjfjhfyıl başına yakın başlarlar: "kızlar, kokinalar alındı mı?" alınmadı kardeşim, almadık. bıktık sizden.......
Ekli dosyayı görüntüle 102764
aşkım, ben geçen sene kendi kokinamı kendim almıştım. şey aldım..... yukarıda ayşenin bahsettiği tivittekinden.dskfjhGeçen sene alanlar noldu şimdi ev mi araba mı çıkıyordu neydi... Alamadınız dimi...
jdjdklsasdfdalkdlf başkasının hediye etmesi mi lazım acaba tutması için... Bu sene satın almayalım yavrum denemek bedava...aşkım, ben geçen sene kendi kokinamı kendim almıştım. şey aldım..... yukarıda ayşenin bahsettiği tivittekinden.dskfjh