Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunu yapan arkadaşım var her sene sağlıkla girdikleri için kuran okuyup ibadet ediyorlar.. .pIlahiler esliginde zikir cekebilirsin. Yilbasina inat canli yayin yapan tarikat lideri youtuberlar var.
Yilbasi gecesi mevlut yapiyorlar mesela
Evet gercekten var. @angie belki saka yaptim zannetmistir ama chp'lilere inat yapiyorlar. Huseyin cevik , hayalhanem , sozler kosku..Bunu yapan arkadaşım var her sene sağlıkla girdikleri için kuran okuyup ibadet ediyorlar.. .p
Mekke nin Fethini mi kutluyon?Mandalina soymaktan iğde yemekten öteye gitmez benim kutlama. Onun yerine ibadet ederim.
Yok.. Seninle burda denk gelip tam 00:00 da sene boyu seni sinir edişimi kutlayacağım.dMekke nin Fethini mi kutluyon?
Seninle yeni yıla girmek benim için şereftir.Yok.. Seninle burda denk gelip tam 00:00 da sene boyu seni sinir edişimi kutlayacağım.d
Senin şu cimrilik beni öldürüyor sisterim ya..Parktan Bir çam ağacı kesip getir de süsleyelim.. :dd
Birinci Advent gecesi ne zaman dı be @melbur'um. Hangi günler olduğunu da karırştırdım sanırım.Kaale alınmayacaklardandır, ne halleri varsa görsünler.
Bilgilendirme için tşkederiz..Senin şu cimrilik beni öldürüyor sisterim ya..
Bir kere bahçeden gül koparıp manitoya vermiştim.. bilgilendirme yapayım dedim![]()
Forumda 7474 tane cuma mesajı var, bir tane kılan yokAllah hepinize Cuma namazi kilan erkek nasip etsin hanimlar.
Forumdan ziyade etmistim duami.Forumda 7474 tane cuma mesajı var, bir tane kılan yok
Üçkağıtçı birisi de camii den fotoğraf atıyordu, abdest almayı bilemediğine eminim.
Hayırlı cumalar dilerim canım. Benim gibi imanlı adamlar az kaldı.