Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
(: gezdın mı ?Kırmızıyı bilmem ama kimle giriyorsan bi sene onunla geziyorsun.![]()
Evet. Sabah kahvaltısından akşam yemeğine. Hatta bir ara beraber uyuma noktasına geldik. sklks bu arada kız arkadasımdı. Cidden her anımız beraber geçti. Bi uykuda ayrıldık(: gezdın mı ?
@Mahlas (:Aşkı temsil eden rengin, bazı inanışlara göre şans getirdiği de bilinmekte. Muhtemelen o yüzden. Benim için hiçbir anlam ifade etmediğinden, özellikle bir renk seçmem. Zaten kutlamıyorum da.
(((: sonuc ?Evet. Sabah kahvaltısından akşam yemeğine. Hatta bir ara beraber uyuma noktasına geldik. sklks bu arada kız arkadasımdı. Cidden her anımız beraber geçti. Bi uykuda ayrıldık
O trabzonda ben baska sehirde sklsk(((: sonuc ?
2023 de ?O trabzonda ben baska sehirde sklsk
napıyorsun..Evet (?)
2023 başka anlamları var. Totem yaptım. Gerçekleşsin yazarım. Kimse bilmiyo sklsk2023 de ?
İşe yararsa kırmızı mürekkep kazanına bile girerim. FdhsjjudÖnümüzdeki sene bende Kırmızı giyip şansımı deneyeceğim. Bu sene hiç şansım olmadı.
((((((:İşe yararsa kırmızı mürekkep kazanına bile girerim. Fdhsjjud