Yılbaşında Neden Hindi Yenir Biliyor Musunuz???

Konu sahibi son olarak 2927 gün önce görüldü
8361d30d2ff06e689c0c942d6ce0f587.jpg

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav he he. Mısır'ın adı da süt mısırdan geliyo zaten

Hindi kıyımını gündeme getiren yok
Fakir fukaranın et umudu kurban bayramı
olsa ortalığı ayağa kaldırırlar

bkz: sen de bunu yedin?

bu ileti fiskos masamdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazının sonunda umutla "şaka olm şaka" cümlesi aradım güldüm baya baya sonra birden durgunlaştım yavaş yavaş sesim kısılarak ve üzüldüm kendi kitlesinin zekasıyla dalga geçtiği için.
o yazıyı yazan yani ne biliyim en azından birilerini bişilerden vazgeçirmek için çabalarken bu görevin gerizekalılara verilmemesi düşüncesindeyim.(Yazıyı hazırlayan güruhadır serzenişim , amerika keşfi yada hristiyan yahut papayı bilmeyene değil bilinmesede olur zaten hristiyanlık değiştirilmiş daha sonra papada cinsiyet değişmiştir nese konuyu dağıtmıyım).

Hani en azından tutarlı olan birşeyi yalan olarak atsaydın vazgeçirmek için. Olm türk kurbanı nedir lan
en azından şöyle bir yalan ataydın;

- Hindi , MFX1209 stüdyosunda insanlığın sonunu getirme planında kullanılan virüs salgılayıcı bir prototiptir. 2girls1cup dan bile iğrençtir , bunlar çoluk çocuk eve doluşup zinadan zinaya boyut atlıyorlar yetmiyor birde oturup içki içiyorlar dese millet o hızla taş yer hayalgücü göçmesinden., (maymun kolik jackson maykıl denilen fahişe kadının hayatını bildikleri kadar der ...(Şevki Yılmazda yazıya eklenir) ve güzelce bitirilir noel düşmanlığı projesi..

Orta Asya'daki Hindikuş Dağları'na da buralarda çok Türk yaşamış gelin Türk Dağı Hindikuş olsun bunların adı demişler o zaman :)

Atmasyon şeyler bunlar.

Okuma yazma biliyor olmak, illaki bir şeyler yazmayı zorunlu kılmıyor. Zira bu şekilde içeriği anlamsız bir konuma düşmektense yazmamak/paylaşmamak daha iyi bence.

Velhasılkelam; basit bir tarih bilgisi bunu çürütmeye yeterli. Amerika 17. yy'da keşfedildi. Dolayısıyla o dönemler tarih sahnesinde Türk devleti değil, onlarca etnik kökenden oluşan Osmanlı Devleti vardır. Dolayısıyla hindiyi "Osmanlı yerine Türk'lere istinaden yedikleri" söylemi anlamsız olur.

Ayrıca basit bir Google taramasıyla "yılbaşında neden hindi yenir" şeklinde bir arama yapılarak tarihsel kökenine dair bilgi edinilebilir. Okuduğumuz her şeye inanmasak ve "sorgulama" isimli filtremizden geçirsek daha iyi olur bence.

Geri