Yılbaşı Sepeti.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Malum yılbaşı yaklaştı.İsviçre’de daha alamadım,Hollanda’da yaşarken her sene verirlerdi.burada bizim firmadan başka pintilik yapan yok..neyse bu senenin yılbaşı sepetini @Alavarez hanıma Hediye etmek istiyorum.size laik değil ama şükredin.
1B7967F5-5DEE-47AF-9B7D-92B94CB2C4ED.jpeg

Okuldan sonra ilk is deneyimde yilbasi paketim arabaya sigmamisti, icine de 500 euro koymuslardi bi zarfta, icinden cikan saraplari komsumuza verirdik :D .

Simdi artik yilbasi paketi yerine cikolata harf veriyorlar :D galiba yilbasi paketi olayi yavas yavas tum ulkede kaldirilacak. Eskiler guzeldi .p

Bir ikisi hariç ne kadar kalitesiz ürün varsa doldurmuşlar. Böyle medeniyetin gözü kör olsun.

@Alavarez hanım tebrikler, İsviçre'den hediye paketi almak herkese nasip olmaz, içerisinde yağ bile var düşün, altın olsa bu kadar mutlu olmaz insan.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Yabani de çok ince düşünmüş.

Allah razı olsun @Yabani 5 ay yeter bu bana. Hindi füme, vegan çedar falan beklerken bim ramazan kolisi çıktı ama olsun.

@Alavarez hanım tebrikler, İsviçre'den hediye paketi almak herkese nasip olmaz, içerisinde yağ bile var düşün, altın olsa bu kadar mutlu olmaz insan.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Yabani de çok ince düşünmüş.
Yarısını da sana veririm, terkos Hasan yemekleri yaparsın. ahsnshdhj

Bize hiç yılbaşı paketi vermediler.. geçen sene ramazan kolisi vermişlerdi, bu yıl onu da vermediler. Kdşdkdşdk

@Alavarez de hediye sepetini kimse almasın diye takipte :)
Ne güzel sepetine sahip çıkıyor ahah

@Alavarez de hediye sepetini kimse almasın diye takipte :)
Ne güzel sepetine sahip çıkıyor ahah
images

Geri