Yılbaşı planınız nedir?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ne güzel evde Mustafa Keser coli coker açıp efendice 70 cl viski 5-6 bira içip hiç uyumadan perşembe 1 Ocak'ta açık yer olduğunu bildiğim yere gidip içmeye devam edecektim tek başıma.

Bundan daha efendice plan olur mu? Kime ne zararım var, yatmıyorsam kendime yatmıyorum içiyorsam kendime.

Dayım çağırdı. Yok diyemedim. Al işte. Oooff. Ben millete yok diyorum dışarısı için.

Oof.
Kimse ayak uyduramıyor içmeme, bende de aşırı üst düzey sosyal fobi vardır karşıyı çok sıktığımı yorduğumu düşünür, fazla içmem - fazla?- hadi kalkalım hadi yatalım hadi gideyim ben filan.

Sadri'yi yatırmak zordur.
Bir de bana eskiler sorulursa.

henuz bir yere davet edilmedim, umuyorum ki edilmem, cunku giderim :d uyumak istiyorum :'

Sanırım davetliyiz. Evde oturmak istiyordum.

Bazen en iyi plan;plansızlıktır yiğido.

çok güzel bir gece gecirdim ailem ile. En son çakırkeyif olmanın etkisi ile ablamla yıldız tilbe dansı yapıyorduk....
ne bir üzüm ritüeli ne dilek diledim tamamen akışında bir sene başlattım ilk kez hiçbir şey düşünmeden. hayatımdaki en güzel yılbaşı gecelerinden biriydi.

• sarılma
Tepkiler: ne
Bal'imla 1likte olmakti. Sukur, oyle de oldu.✨️
Aksam erken uyuma hedefi vardi ama etrafi toplamaktan geceyi edip, sonrasinda uykuya 1turlu gecemeyisimden... =/ çoğu kişinin uykuda oldugu saatlerde kar usul usul yagarken sabahi ettim. Sfsf Kahvaltı sonrasi dışarı ciktik. Yarim saat kadar oldu sanirim eve geleli. Disarisi cok soguk... .s evden disari cikmayi dusunmuyorum. :o

• Beğen
Tepkiler: ne
Dedim hanıma gitmeyelim. Bak ben sıkılıyorum daralıyorum bunalıyorum telefonları kapatalım. Üst katda başbaşa kalalım. Neymiş Babası çok istiyormuş neymiş annesi çok ısrar etmiş kardeşi ablamlar gelmezse ben dişarı çıkacam diyormuş.
Kayınpeder 3 dubleden sonra gençler bana müsade dedi. Kayınvalide bende yatayım yavaştan dedi. Sonuçmu 1 adet 70`lik rakı akabinde bir 35`lik votkayı büyük kısmını midemize gömdük.
Peki Kazancımız mı ?
Amorti kazanndık.
O kadar masrafa !

Geri