Ule daha geçen seneyi kutlamadan bu sene bitti..öyle gözüküyor ki yine evde kendimi kovalayacağım..
Çaresizlik:
Çaresizlik:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dsjfhd alarm malarm kur, bir şeyler yap, ama sakına uyuma.kjgfghjEvde olcam. Her sene 12 olmadan uyuyakalıyorum bu sene üzüm yicez stock la uyumamam lazım jdkdj
Sana neden gerek yok, umudun mu kalmadı yoksa dileklerin üzüm yemeden gerçek mi oldu nckdkskBenim planım yok son dakika golü gelmezse. Hfjfjnf
Üzüme gerek yok bana bence fjkfjfjjf Hakkımı @Stockholm Sendromu ve @Zeyna için devredeyim… jfjfjjf
Üzümü love icin yemiyor musunuz? Love için gerek yok kfjfnnf diğerlerini de Allahın izniyle 2025’te alıyorum…Sana neden gerek yok, umudun mu kalmadı yoksa dileklerin üzüm yemeden gerçek mi oldu nckdksk
12 tane dilek diliyorsun işte para koca mutluluk sağlık sıradan gitcez jfkdkdk hangisi tutarsa artık...Üzümü love icin yemiyor musunuz? Love için gerek yok kfjfnnf diğerlerini de Allahın izniyle 2025’te alıyorum…