Yılbaşı hediyem.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çok ince düşünülmüş ve çok hoş bir hediye, güle güle kullanın (:

Bir hediyenin mutluluğuna gülümseyerek şahit olmak çok guzel Run. Hediyen çok hoş. :cici:

Run o değil de eski avatarında kendin vardın iyi ki bu avatarı görmüş sağolsun yapmış.

Run o değil de eski avatarında kendin vardın iyi ki bu avatarı görmüş sağolsun yapmış.

Kıskanç Aze :) ah sen bana çıkmış olsan sana güzel bir sürpriz yapacaktım. Neyse her an tetikte ol! Şimdi buraya ben de yüzümde emoji ile fotoğraf koyarım bak kafamı bozma. :Kalbimsenin:

Kıskanç Aze :) ah sen bana çıkmış olsan sana güzel bir sürpriz yapacaktım. Neyse her an tetikte ol! Şimdi buraya ben de yüzümde emoji ile fotoğraf koyarım bak kafamı bozma. :Kalbimsenin:

Herkes gördü seni bi de yegenini alet ettin buna dayiya bak!!!!!
Şaka bir yana güle gule kullan. Şimdi sen bunu ciddiye alıp tablonun karşına geçip gülers... tamam olmadi zorladım espriyi
See you

Herkes gördü seni bi de yegenini alet ettin buna dayiya bak!!!!!
Şaka bir yana güle gule kullan. Şimdi sen bunu ciddiye alıp tablonun karşına geçip gülers... tamam olmadi zorladım espriyi
See you

Run 'a çıkmış olsaydın sana göndereceği hediye kendisi olurdu herhalsldhshss
Düşünsene işyerinde masabaşinda oturuyorsun büyük bir hediye paketi içinden "sürprizzz" diye çıktığını

Run 'a çıkmış olsaydın sana göndereceği hediye kendisi olurdu herhalsldhshss
Düşünsene işyerinde masabaşinda oturuyorsun büyük bir hediye paketi içinden "sürprizzz" diye çıktığını

Ahaha pastadan cikan dansöz kıyafeti ile hayal ettim lanet olsun

Forumun en güzel kadınının hala benim konuma yorum yapmamış olması çok üzücü, moralim bozuldu ve gidiyorum.. ama çok tatlı ya :) ahahaha Aze ve Psinoza siz kendinize hediyeler gönderin ve burada paylaşın, benim konumu meşgul etmeyin kıskanç insanlar :)

• Beğen
Tepkiler: Aze
Hımmm rota hesaplanmış.... Psinoza, Run sana kıskanç dedi bilgin olsun bence bi kavga edin
Hadi iyi geceler size burayı da genel sohbete cevirdik

Ben bişey alamadım henüz @Run :)
@eviL hoş geldin, yılbaşı öncesi küçük bir problem dolayısıyla foruma bir süre girmedim. Telefon ile bir diyalog kuralım, numara gönderiyorum, hemen bir dönüş yap lütfen. Hazır durumda emanet.

Geri