Yılbaşı hediyem.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Forumun katkıları ile gerçekleşen yılbaşı çekilişi ile bana hediye gönderen sevgili eviL kardeşime çok teşekkür ediyorum. Uzun zaman sonra hediye almak beni fazlası ile mutlu etti. Erken gelmesine şaşırdım açıkçası :) forumda kullanmış olduğum avatar resmini tablo olarak göndermiş. Odama asmak için çivi ve keseri birazdan elime alacağım.

RGukYj.jpg

Güzel günlerde kullanman dileğiyle.

Hediyenin zamanı olmaz dostum :) Odana güzellik, hayatına huzur ve mutluluk getirmesi dileklerim ile ..

Böyle beklenmedik anda olan şeyler daha güzeldir, hem moral olarak kötü olduğum bir dönemde olması çok keyif verici. Teşekkürler tekrar, beklemede kal :) hem ilk hediye ben aldım Aze kıskanacak ahahaha.

Gece uyanınca karşında bu tablo.
Korkar insan:)

Lütfen siz de ona bere gönderdim demeyin. Lütfen.

Dem hanım teşekkür ederim. Mehmet sağ ol, teşekkürler. Lupe hanım bence çok sevimli görünüyor :) o benden korkmaz umarım. İyi anlaşırız diye düşünüyorum, odam bomboş çünkü. Favela neden ifşa ettin şimdi sen :) henüz karar vermedim. Daha zaman var bakalım. Kafamda var bir şey, ama sana söylemem.

Aramızda ne kadar ince arkadaşlar varmış böyle, güle güle bak kardeşim.

Vay be,erken değil mi ya ben daha düşünmedim ne alacağımı...

@X bey teşekkürler, forum içi etkinlikleri her zaman sevmişimdir. İmam Kallavi bey öneri yaptı sizlerde uyguladı, umarım başka etkinlikler olduğunda katılım daha çok olur. diE teşekkürler, karşımda bana bakıyor zaten :) Oggy hanım mı bey mi bilmiyorum ne diyeceğimi şaşırdım, teşekkürler arkadaşım, diğer kişiler de paylaşım yapacaktır. Aze hanımcığım erken olmasına şaşırdım ama iyi oldu, sende iyi düşün taşın.

Yok yok iyi olmuş,önceden halletmiş en güzeli ben son dakikaya yetişenlerdenim...

Bücür cadı avatarımın tablosunu hayal ettim bi an... Ne güzel düşünülmüş bir hediye.

Bücür cadı avatarımın tablosunu hayal ettim bi an... Ne güzel düşünülmüş bir hediye.

Keşke katılmış olsaydın Cansu hanım. Bence de güzel düşünülmüş, bir de odam bomboş ya, yeni fark ettim. İçinde sadece ben varım, çok iyi oldu. Bu mesajından sonra haftaya sana bücür tablosu kesin gelecek..

[emoji324] Ben çok geç vereceğim hediyeyi. Bi üzüldüm şuan. Hayatında hediyen kadar renklensin Run

[emoji324] Ben çok geç vereceğim hediyeyi. Bi üzüldüm şuan. Hayatında hediyen kadar renklensin Run

Teşekkürler Kitapella hanımcığım. Senin seçimi de merak etmiyor değilim :) umarım diğer hediyeleri görme şansımız olacak. :yasa:

Teşekkürler Kitapella hanımcığım. Senin seçimi de merak etmiyor değilim :) umarım diğer hediyeleri görme şansımız olacak. :yasa:
[emoji221]bende merak ettim seçimleri açıkcası. Umarım herkes paylaşır. Benim hediye daha oluşma aşamasında o yüzden bir şey demek istemiyorum.

Geri