Yılbaşı gecesi stil önerileri

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
KLASİKLEŞTİ

KLASİKLEŞTİ

Kırmızı yeni yıl ruhudur, şans getirir. Tüm sene kırmızıya burun kıvıran herkes yılbaşı akşamı kırmızı bir şeyler giymek ister. İşte size kusursuz bir yılbaşı gecesine yakışır, kırmızı konseptli kombin...

PARLAK SİYAH

PARLAK SİYAH

Parıltının en güzel hali bu sene hep siyahlarla çıktı karşımıza. Yılbaşı akşamını hem süslü hem de zarif geçirmek isteyenler için kusursuz bir alternatif.

ÇILGIN VE SPORTİF

ÇILGIN VE SPORTİF

Yılbaşı gecesi spor giymek de bir tercih. Özellikle renkli kazaklar bu özel geceye sempatik bir hava katıyor. Saç modelinize de çılgın bir hareketlilik çok yakışacak. Özellikle minik örgüler ve renkli tokalarla...

DEV KOLLAR

DEV KOLLAR

Fırfırı bol büyük kollu elbiseler de yılbaşı ruhunu iyi yansıtanlardan. Girdiğiniz her ortamda bakışların üzerinizde olacağı garanti. Bu tarz modeller daha hafif saçları hak eder, unutmayalım.

KIRMIZI DETAYLAR

KIRMIZI DETAYLAR

Bütünüyle kırmızı olmak şart değil. Kıyafetinizi spor şık tutarak, kırmızıya gönderme yapabilirsiniz. Salaş takım elbiselerin içine giyeceğiniz kırmızı bir braletle stil sahibi görüneceğiniz garanti.

YEŞİL VE TÜYLÜ

YEŞİL VE TÜYLÜ

Yeşil ve tüylü her şey yeni yıl ruhunu yansıtıyor. “2021’i yeşillerle geçirdik, yeşillerle kapayalım” diyenleri buraya alalım. Tüylü bir üstün altına jean de giyseniz kurtarır.

ELDİVENİN BÜYÜSÜ

ELDİVENİN BÜYÜSÜ

Eldiven, yakında demirbaş aksesuarlarımızdan olacak. İleri görüşlülüğünüzü ortaya koyun ve 2022’ye girerken eldivenleriniz size eşlik etsin.

ÇİFTE PARILTI

ÇİFTE PARILTI

Çift renk parıltı olayı çekindiğimiz bir konu. Yılbaşı akşamında giymeyeceğiz de ne zaman giyeceğiz? Pulu, payeti, taşı, hareketi fazla elbiseleri sandıktan çıkarma vakti.

1.cisi markete giderken ideal

Hayır bu konunun forumla ne alakası var, burada herkes tayt ya da pijama giyip, çekirdek çitleyip foruma girecek :)
Rahatlığı çok seviyorum kadın olsam çok rüküş birisi olurdum. Şıklık hiç bana göre olmazdı, düğüne bile şort terlik ile gidiyorum.

Hayır bu konunun forumla ne alakası var, burada herkes tayt ya da pijama giyip, çekirdek çitleyip foruma girecek :)
Rahatlığı çok seviyorum kadın olsam çok rüküş birisi olurdum. Şıklık hiç bana göre olmazdı, düğüne bile şort terlik ile gidiyorum.
Aga bana 2 kg et, 2 litre sarap, 1 altin seri Tekirdag ve mezeleri kitlediler. En az 1000 tl'i gozden cikardim. Ne pijmasi ne tayti ben ciplak dolasirim o gun.:D

Aga bana 2 kg et, 2 litre sarap, 1 altin seri Tekirdag ve mezeleri kitlediler. En az 1000 tl'i gozden cikardim. Ne pijmasi ne tayti ben ciplak dolasirim o gun.:D
Afiyet olsun şimdiden, ben evimde uslu uslu her zaman olduğu gibi birkaç bira ile öpüşüp çekirdek çitleyip uyurum.
Hoş geldin bu arada, ama muhtemelen uzun kalmaz ve ban yersin. Umarım yılbaşını görürsün, sakin ol lütfen, eski defterleri açma.. biraz önüne bakmayı dene, geçmişteki insanları hayatından çıkar.
Tavsiyelerini kendine sakla da diyebilirsin ama belli ki burayı seviyorsun ve geliyorsun. İyi bak kendine çocuk.

Şu yeşilli hanımın göğüslerine kuşlar yuva yapabilir.

Bu forumun ici gecmis.
Tabii benimkinin de.

Afiyet olsun şimdiden, ben evimde uslu uslu her zaman olduğu gibi birkaç bira ile öpüşüp çekirdek çitleyip uyurum.
Hoş geldin bu arada, ama muhtemelen uzun kalmaz ve ban yersin. Umarım yılbaşını görürsün, sakin ol lütfen, eski defterleri açma.. biraz önüne bakmayı dene, geçmişteki insanları hayatından çıkar.
Tavsiyelerini kendine sakla da diyebilirsin ama belli ki burayı seviyorsun ve geliyorsun. İyi bak kendine çocuk.
Ben her zaman onume bakiyorum. Evet burayi seviyorum ama birkac kisi icin sadece. Coguyla inan ne whatsapptan ne de baska bir platformdan gorusmuyorum. Beni seven oyle seviyor, sevecek. Baska yol yok cunku. Ayrica ben yavsak gevsek insanlara tahammul edemedigim icin banlaniyorum. Eski defterleri acarsak elimde 20+ gb lik sirf pm kayitlari var. Kimin ne oldugunu cok iyi biliyorum mesela. Hatta tanismadan tanidigim kisiler var. İsin mide bulandiran kismi da bazilarini sirf forumun gelecegi adina banlamiyorlar. Bir gun bu ve buna benzer seyleri anladiginiz zaman akliniza ben gelecegim.

Geri