Yılbaşı Gecesi - New Year's Eve

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
Konu sahibi son olarak 4519 gün önce görüldü
yilbasi-gecesi-filmi-3308391_300.jpg

Yapım:2011 - ABD
Tür:Komedi , Romantik
Süre:118 dakika
Yönetmen:Garry Marshall
Oyuncular:Robert De Niro, Zac Efron, Jessica Biel, Halle Berry, Michelle Pfeiffer

Filmde, yeni yıl arifesinde New York'ta yaşayan birkaç çiftin ve bekarların hayatlarının kesişmesi konu alınıyor.

Bu filmi topluca izlemek nasip olmadı :) ilk The_First ile izleyecektik ben başla demeden başlamış bitiridkden sonra ben bitiridm dedi ya ilginçti :) Sonra Kaiken ile izlerken ben bir güzel uyuya kalmışım işte :) Bugün öğleden sonra yarısını tek basıma izledim işte :)
Film gayet güzeldi komiklik çok var hele hamile kadınların oralar çok komik :) Ama bu yılbaşı filmini örnek almayın yılbasında herkes birini öpüyor yahu :) Ayrıca sonda filmin çekimlerini değiştirip koymuşlar filme ama orası gereksiz izlemeyin :)

Perii bana tek basima izlettirdi bu filmi :p

Guzel ve sempatik bir film :dusun:
Ama gencin isi birakan kadindan hoslanacagini tahmin etmemistim :p

Perii bana tek basima izlettirdi bu filmi :p

Guzel ve sempatik bir film :dusun:
Ama gencin isi birakan kadindan hoslanacagini tahmin etmemistim :p

Evet ya adam genç istediği ile çıkarda :D Anenn yasında kadınım demişti :D

Kaiken yarısına kadar eşlik ettim ama :D

Sen bana gel izleyelim dedin bende geldim ama sen gittin :sulugoz: :p

Bende bekliyorum ki Perii yorum yapacak bende yorumlayacagim ama nerde :D

Sen bana gel izleyelim dedin bende geldim ama sen gittin :sulugoz: :p

Bende bekliyorum ki Perii yorum yapacak bende yorumlayacagim ama nerde :D

Ama suç sende saat 12:30 da filme başladık benim uykum gelmişti :D Ama olsun sardı kız başlarındas katıldım ya oda yeter :D

Ama suç sende saat 12:30 da filme başladık benim uykum gelmişti :D Ama olsun sardı kız başlarındas katıldım ya oda yeter :D

Olmaz butun film boyunca eslik etmen gerekiyordu :p
Ama ben sana dedim di mi erken izleyemem diye, haberdar ettim hic bana atma sucu :D

Romantik komedi sevmiyorum iyi ki izleyelim mi demedin Perii :p

Olmaz butun film boyunca eslik etmen gerekiyordu :p
Ama ben sana dedim di mi erken izleyemem diye, haberdar ettim hic bana atma sucu :D
Benim uykum vardı zaten gece gzel olur uykumda kaça r dedim kaçmadı üstelik birde yarı yolda bıraktı seni :D oLsun haftaya cuma cumartesi zileriz o zaman :D

Romantik komedi sevmiyorum iyi ki izleyelim mi demedin Perii :p
sen 6 da dün çıkmışsın gee 12 ye kadar dutrabilecek miydin ki :D senle korku izleyelim :p

Tamam Perii ama bu seferde uyursan izlemem bir daha seninle film :D

sonunda bitire bildin yani filmi? Tebrikler..:D
film o kadar guzel digildi bence.:p sonuna kadar izledim ama, belki bi seyler olur diye ama nerdeee... Neyse onemli olan birlikte seyetmemizdi oda olmadi:D

Geri