yılbaşı çekilişleri sizce adaletli mi?

Konu sahibi son olarak 78 gün önce görüldü
Bence değil..Zaten oldum olası da sevmem şu saçma şeyi..Biri gider 50 tl lik hediye alır diğeri gider 5 tl lik eiffel parfüm alır..Tam saçmalık..
2vWpgaOgADnqg5w_ihRxAwtrwm6jrbkGwv5Rx8fjRlyoDLLaPcHF-IxZdQAghJ9CuscY88PkiClDv_L_bj4VsbBY3yasyg8Blmz0Uj1PrV42-m0avq7ZnI-z2yRfXlfkfg

dsgksadghasklghksadlhgdsa eiffel parfüm hala 5tl mi müko hediye bu arada isteyen etiket atsın

Hediye seçmeyi hiç sevmiyorum çünkü herkesin zevki çok farklı ancak tarzına göre bir şey buluyorum bir şekilde... Para kısmından daha çok hoşuna gideceğinden emin olmam gerekiyor.
Herkes kendi bütçesine göre hareket ediyordur ve önemli olan da hatıra kalması değil mi?

Hediye seçmeyi hiç sevmiyorum çünkü herkesin zevki çok farklı ancak tarzına göre bir şey buluyorum bir şekilde... Para kısmından daha çok hoşuna gideceğinden emin olmam gerekiyor.
Herkes kendi bütçesine göre hareket ediyordur ve önemli olan da hatıra kalması değil mi?
aslında burada hatıradan çok düşünce yapısı önemli kişinin..mesela iş yeri ortamında sana hediye alıyo ucuz birşey ama bunu seni değersiz gördüğü için yapıyor..

aslında burada hatıradan çok düşünce yapısı önemli kişinin..mesela iş yeri ortamında sana hediye alıyo ucuz birşey ama bunu seni değersiz gördüğü için yapıyor..

Değer vermenin ölçüsü pahalılık mıdır? Atkı örüp hediye eden oluyor ve saatlerce verilmiş emek var ortada.
Hiç bu detaylara dikkat etmedim.

Adaletli değil. Büyük ikramiyeler kendilerinde kalacak. Bana son 5 rakamı yeter :D

Ben de başlıkta ''çekiliş'' yazısını okuyunca Milli Piyango'dan bahsediyor sandım.

değil.
kıymetli lefty, ben ve hatunum toplu dua ettik en azından 1 milyon bekliyordum ama 60 lira çıktı.

Yani bunda adalet aranmaz ki ya. Herkes bütçesine göre hediye alır sonuçta.

Milli piyango diye girdim kpnuya hediyeleşme çıktı yaw

Christmasta white elephant oynadık, o zaman adaletli oluyor…

değil.
kıymetli lefty, ben ve hatunum toplu dua ettik en azından 1 milyon bekliyordum ama 60 lira çıktı.
Sana yine 60 TL çıkmış, benim biletlere ise hiçbir şey yoktu.:) Nasıl seçtiysem artık.

biz çirkef çekilişi yaptık. en son numarayı ben seçmiştim ne şanslıyım. koca bulmada da bu kadar şanslı olsaydım keşke aman neyse işte diğerlerinin hediyelerinden istediğimi aldım hah.

Sana yine 60 TL çıkmış, benim biletlere ise hiçbir şey yoktu.:) Nasıl seçtiysem artık.
3'lü combo duamızın gücü bu kadar işte kıymetli lefty, sadece 60 tl.
dile kolay 60 tl.
hiç mi sadaka, zekat, fitre vb. hayır işi yapmadık? yaptık!
ama ama ama gel gör ki gücü bu kadarmış.
yalnız altmış tele..

iban ver 20 liralık payını göndereyim slslsji

Geri