iki dayımın ve iki amcamın eşleri olmasa sülalemiz pırıl pırıl olacak ama bütün fitne fesat, yılanlık, sinsilik bu 4 kadın da saklı. anne tarafında bütün kardeşleri birbirine düşürüp, suratlarına bakmaz hale getirdiler. baba tarafındakilerin biri kimseyi umursamıyor ama her zıkkıma karışıp yorum yapıp ortalığı geriyor, öteki de olur olmadık her yerde arkadan atıp tutup sonra ''aa kim demiş'' diyor... ağzı o kadar durmuyor ki üniversite zamanında ailenin bir kısmının toplaştığı bir organizasyonda mutfak dedikodusunda bana sevgilin var mı diye sormuştu. ben de ''var ama odtülü tabii, eylemlerden geri durmadığı için hapiste'' demiştim sjhsj. ya benim bunu söylerken ki surat ifadem bile ciddi olmadığımın kanıtı. sen git bu bilgiyi al teee izmir'deki halama ve kuzenime ''cansu'nun sevgilisi varmış, nişanlanacaklarmış'' diye uçur. kuzenim de sülaledeki en yakınım yani... bana yazıyor ''aşk olsun bu kadar ciddi bi şey var niye demedin?'' en son canım kuzenime benim bile böyle ciddi bir ilişkiden haberim yok dedim tatlıya bağladık. kardeşimin sevgilisinin ülkücü olmasını da alakasız bi ortamda duyurmuştu sjhjh. bi de şey diyo ''abla kardeş hiç ortanız yok'' ya bi git kadın.