Yıl Olmuş 2013 Hala Avşa Adası Nerede

Konu sahibi son olarak 4679 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar, bu seferki söyleşimizde dün karşıma çıkan bir olaydan bahsetmek istiyorum. Yıl olmuş 2013, hala telefonla avşa adası nerede diye soranmı ararsın yada ulaşım konusunda adaya rastgele geleninmi derdini dinlersin gelin siz yorumlayın.
Dün öğlen saatlerinde gelen telefonda istanbul`da oturduğunu söyleyen bir bayan avşa adası nerede diye soruyor. Hayır sorması abes değil yanıbaşımız istanbul, öyle uzak yada bölge dışında bir yer değil, işin ilginci bayan odtü mezunu olduğunu böyle bir adayı ilk defa duyduğunu söylüyor. İnternet sitemizden avşa adasının konumunu pek anlayamadığından emin olmak için telefon ile danışmak istemiş.
Her neyse arkadaşın sorusunu cevaplayıp iyice emin ettikten az sonrada iskele meydanında bir şahsın dönüş için bilet bulamadığı ve alternatif olarak nasıl döneceğinide bilemediğini duydum. Konuya kulak misafiri olduğumdan dolayıda kendisini bu konuda aydınlattım.Da arkadaş madem adaya geliyorsun dönceğin gününde biletini önceden alsana. Paran 3 gün daha cebinde dursa dahamı değerlenecek, hadi diyelim tatili uzatcan gider iptal edersin, niye kendini ortada bırakırsınki. Hadi onuda geçtim ada gibi bir yere gidiyorsun, kara yolu yokki sıradaki otobüse atlayıp dönesin, neden araştırma zahmetine katlanmıyorsun.
Bu ve bunun benzeri daha bir çok memleketimden insan manzaraları ile karşılaşıyorum. Onuda yazsam bu konu bitmez. Yinede sizde bu sorularla muhatab olmak istemiyorsanız veya bilgi sahibi değilseniz Avşa Adası Nerede konu başlığımızı okuyun derim.
Eğer ulaşım konusunda bilgi eksikliğiniz varsa ne olur ne olmaz diye Avşa Adasına Nasıl Gidilir konusunu okumanızı tavsiye ederiz.
avsa-adasi-8.jpg

Bir önceki konumuz olan Catwork Avşa Çıkarması adlı makalemizide okumanızı öneririz.

Kaynak: http://www.avsa-avsa.com/blog/gulermisin-aglarmisin/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri