YGS Sınavında Başarılar.

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın YGS Sınavına Giricek Olan tüm Arkadaşlarıma Allah zihin açıklığı Versin Hepinize Başarılar Dilerim .

Özellikle Sisimores , Feronia Sizi kocaman öpüyorum Allah yardımcınız Olsun RaPTanisT elbetteki Seni unutmadım Allah yar ve yardımcın oLSun.

Ve tabiki Biricik Kardeşim Fatih . . Dualarım Seninle Olucak Bankacı Ablanın Eczacı Kardeşi OLMALI !

Sınava Giricek Tüm Arkadaşlara Başarılar Dualarımız sizinle olucak.

601335_10152708892755164_615846080_n.jpg

Sencede Öylemi iFt :p

Sınava girecek arkadaşa başarılar :)

Başarılar arkadaşlar..

Onca ümit onca emek...Heyecanınız büyük ama biliyorum ki heyecanınızı da soruları da alt edeceksiniz! Şair diyor ya 'Ve zafer artık hiçbir şeyi affetmeyecek kadar tırnakla sökülüp koparılacaktır...' Gönlünüz de aklınız da rahat olsun; zafer yarın sizindir. BAŞARILAR sınava girecek herkese

akşam haberleri dinledim bir sürü yasak var bu sene :D kalemden silgiden tut wc.ihtiyacı bile yasak..Allah yardımcınız olsun başarılar diliyorum..

başarılar herkese :)

Öyle tabi :) basarılar diliyorum giricek arkadaslara.

Teşekkür ediyorum hepinize yeni görüyorum konuyu ama unutmadığınız için mutlu oldum. Sınav kolaydı ama istediğim gibi geçmedi ilk defa girmenin heyecanını çok fazla yaşadım diyebiliriz nitekim sonuç düşündüğüm kadar berbat geçmedi ilk 100 bine girdim :)Darıcı lys nin başına umarım iyi geçer :)

Teşekkür ediyorum hepinize yeni görüyorum konuyu ama unutmadığınız için mutlu oldum. Sınav kolaydı ama istediğim gibi geçmedi ilk defa girmenin heyecanını çok fazla yaşadım diyebiliriz nitekim sonuç düşündüğüm kadar berbat geçmedi ilk 100 bine girdim :)Darıcı lys nin başına umarım iyi geçer :)

İnş Canısımm

Hatrım Kalır Siz ne yaptınız dileidğiniz gibi geldimi sonuçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri