YGS Sınavı Nasıl Kazanılır?

Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü
YGS Sınavı nasıl kazanılır - YGS sınavı nasıl kazanırım - Üniversite sınavını nasıl kazanırım

Forum Sitemiz üzerinde YGS sınavına girmiş ve Güzel yerler kazanan arkadaşlarımız mevcut. Veya halen daha YGS sınavına girmeyi düşünen arkadaşlarımız. Sizlerde YGS sınavını nasıl kazandınız, nasıl bir çalışma şekli geliştirdiniz bu tür fikirlerinizi genç arkadaşlarımız ile paylaşırsanız diğer arkadaşlara yardımcı olacaktır.

Sayın bu mesajı gören ygs hazırlık öğrencisi,
Mesajımı okuduktan sonra bilgisayarı kapat ve not kağıtları hazırlayıp odanın duvarlarına ve ceplerine at. her gün okursan en azından eses'te ingilizce öğretmenliği kazanırsın. denedim, oldu.

hadi şimdi git, sınav sonrası görüşürüz ;)

Yatın yahu, ben öyle yapıyorum. :p Çalışmakmış, emekmiş, bunların hepsi yalan. Tecrübeyle kanıtlanmış. (YGS için sadece.)

Okul + Dershane yi beraber yürüterek hatrı sayılır sıralamada bir fakülte ve bölüm kazandım. Evimde internet yoktu hatta bilgisayarım bile yoktu. Günde 200 e yakın soru çözerdim. Sosyal hayatım fazla yoktu, iyiki de yokmuş .İstediğim mesleği kazandım, bütün sosyalliği de üniversite hayatım boyunca yeterince çıkardım.
Velhasıl sınav kazanılır, önemli olan istediğin yeri kazanmaktır. Buna da fedakarlık ederek ve sıkı çalışılarak ulaşılır.

günlük tekrar.. haftalık tekrar.. 15 günlük tekrar.. aylık tekrar... tavsiye ederim :cici:

Özellikle sanal hayatı kısıtlayarak ve düzenli sekilde calısarak kazanılır.

Geri