YKS Ygs-lys whatsapp grubu

Konu sahibi son olarak 3923 gün önce görüldü
2016 Yılı eğitim ve öğretim yılında sınava hazırlanacak arkadaşların bir araya toplanıp soru çözümlerinde veya ders ile alakalı kafasında soru işaretleri olan arkdaşların birbirine yardım amaçlı bir grup açmayı düşünüyorum katılmak isteyenler lütfen özelden veya yorumdan numaralarını yazsın şimdiden herkese başarılar derse başlamak için Eylülü beklemeyelim kaybetmeyelim. :hello: :hello:

40 yıllık don juan'ım böyle yürüme şekli görmedim.
tebrik ediyorum kardeşim.

Zihniyeti bozuk insanlar olduğu sürece bu ülke bir yere varamaz kardeşim. İyi günler.

Bence bireysel çalışıp çözün sorunuzu grupla olacak iş değil o aklınıza takılan soruyu da hocanıza sorarsınız : )

Cool Foruma üye olma gayem insan toplamak zaten ama senin gibi insanlar saçma sapan tepkiler verir herkesi kendin gibi sanma kardeşim bence daha fazla yazıp kendini düşürme hadi selametle.

Bizim zamanımızda whatsapp yoktu. Bu teknik belki işe yarar :p

Kırmayın hevesini çocuğun ;/
sende skype face falan başlasaydın evladım :D

Ygs için şu güne kadar sürdürdüğümüz Whatsapp Soru-Sohbet-Not grupları, Lys için ön planda olacak ve hiçbir şekilde bozulma olmadan Lys'e kadar alımlar devam edecektir. Kurallarımız: Gruplarda siyaset, din, hakaret, küfür ve kişisel alay, ve grup isim ve simgelerini değiştirmek yasaktır. Eğer bilgi amaçlı, soru çözdürmek amaçlı, yararlı sebeplerle gruplara gelecekler varsa 0538 028 99 06 numaramdan bana ulaşıp herhangi gruba kendilerini aldırabilirler. Kurallara uymayanlar sorgusuz uyarısız atılacaktır bilginize.. Herkese başarılar dilerim, yakınlarınıza da önerebilirsiniz. 'Soru grubunda ve not grubunda şu anda 70+ kişi vardır'

Faydali bir bilgi aslinda dogru ve guzel kullanilirsa iyi olur indanlari tesvik eder

Karı kız kesmeye gelirler dingiller

Gelsem mi napsam :p :dd

Şuan sen ;

tumblr_inline_nrg4fyGChI1tx6ein_400.jpg

Geri