ygs de kimlik fotoğrafı nasıl olmalı

• Kullanıcı Moses
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
yahu bu sınava girerken 6 aylık fotoğraf olması gerekiyor filan diyen müminler var mübarekler, bunun aslı astarı varmıdır benim kimlik 2011 model, girişteki görevliye şiddet uygulamak zorunda kalırmıyım sizce ?

o 6 aylıkda ki maksat kural değil 2 sene önceki halin bu sene ki haline benziyorsa fiziksel olarak bir değişim olmamışsa bunda bir problem yok.

Ben girerken böyle dertler yoktu :D epey oldu tabi

2 defa girdimdi birini 2007 ÖSS ve YDS de 2011 YGS bendede öyle bir sorun yaşamadım NazLı Moses KPSS de ise zaten takm elbiseli istiyorlardı :D :zuha:

2 defa girdimdi birini 2007 ÖSS ve YDS de 2011 YGS bendede öyle bir sorun yaşamadım @NazLı @Moses KPSS de ise zaten takm elbiseli istiyorlardı :D :zuha:

Kılık kıyafet bilemicem de saçımdaki tel tokayı çıkarttıran atarlı polis ablaya ve takı yasak diyip alyansı serbest bırakanlara selam ederim :D

Kılık kıyafet bilemicem de saçımdaki tel tokayı çıkarttıran atarlı polis ablaya ve takı yasak diyip alyansı serbest bırakanlara selam ederim :D

Tokanın ne zararı var ise Atarlı Gülistan kurbanı ne çektin be toka :D

Kimliğinde olması şart değil Moses sinava giderken yanında son 6 ayda çektirmiş olduğun fotoğrafı götürmen yeterli. Bazen sıkıntı çıkarabiliyor gözetmenler. Temkinli gitmekte yarar var.

çok kıllatırlarsa dalarım :D

Geri