Yetkili biri nickimi mathilda yapabilir mi:p

Konu sahibi son olarak 2091 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam cicisler[emoji57] (atarli girisimin sebebini alt satirlarimda anliyceksiniz)
Nilufer ablam dedi herkes de burdaymis, bi cagirmadiniz yazklarim olsun[emoji19]
ya ben nasil uye oldum, hatta uye oldum mu olamadim mi onu da bilemedim ama burdan yetkililere sesleniyorum eger uye olduysam nickimi mathilda yapabilir misiniz, yok uye olmadiysam beni uye yapabilir misiniz (BECEREMEDIM DE)
surda da sadede geliyim; ismim serap, bekarim, yasim 22.5, bekarim, hukuk sektorunde calisiyorum 3 yildir, bekarim, bekarim bekarim.
Haydi gorusuruz[emoji18]

Yeni üyesin tekrar üye olabilirsin istediğin nickle. (:
Nick değiştirebilmen için mesaj sayının yeterli olması gerekiyor,hoşgeldin.

Kriterlerini yazmamışsın ama :p
Hoşgeldin Serap.

Ya tuh:( neyse saglik olsun bi sure boyle takiliyim o zaman:( ay bu cok kotu oldu:( yine de hosbuldum, tesekkur ederiiiiiim

Ya eskiler geliyor hoşgeldin kuzucummmmm :gel:
Sana mathilda yakışır zaten :öp:

SiyahBeyaz mi, gizemliymis:D
Karabiberiiiim hosbuldum:D
Grifikir, anafikrimi kapmissin, senden hoslandim:D

Serap :D valla bu nickinle daha dikkat çekersin söyleyim. Mesajindaki bekar kısmı birinin kulaklarına gitmiştir :p

Hosgeldnz bekar bagyan.p

Biz kapi acmiyorum camda gel.p

Bekar herkesin kulagina gidebilir[emoji14] suyungizemi sen kimsin:D ya ben hemen kendimi desifre ettim burda herkes yabanci:( agliyicim:(

Hoş geldin mrs.bekar :d
Yek sizin tayfadan olduğu çok belli xd

Serapcim mehtap ben memnun oldum :p eskiyim ama eskilerden 2 3 kişiyi tanirim bazıları herkesle can ciğer senide hiç hatirlamadim :))))

Hoş Geldin :)

İyi Forumlar...

~Saygılar

Mehtap artik taniyorsun beni, cok sanslisin[emoji14]
Lethe seni gozum isirdivmusadenle, hemen kendini belli etti canim cigerim topragim[emoji14] cok tesekkur ederim, yetkilerine saglik:D

Oyyyyy kurban oldugummm hos geldinnn sefalar getirdin canim benim. Abla sozu de dinlermis amanda aman .p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri