Kuzey
Platin Üye
-
-
-
-
-
-
Yeter Dizisi Handan Kimdir - Ayşin Yeşim Çapanoğlu Biyografisi
Yeter Dizisi Handan Kimdir, Yeter Dizisi Oyuncusu, Ayşin Yeşim Çapanoğlu Kimdir, Ayşin Yeşim Çapanoğlu Biyografisi, Ayşin Yeşim Çapanoğlu Oynadığı Diziler, Yeter Handan
Oyuncu, model ve yapımcı kimlikleri ile tanıdığımız aktif olarak medyaya dönük projeler ile ilgilenen Ayşin Yeşim Çapanoğlu, 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. Hakkında detaylı bir bilgi olmamasına karşın yer aldığı dizi, kısa filmler ve reklam filmleri ile hatırlanan aynı zamanda önemli birçok yapımın arkasında da olan Çapanoğlu aktif bir şekilde birkaç yabancı dil konuşabilmektedir.
Hakkında verilen bilgilerde Fransızca, İngilizce ve Almanca konuşabildiği söylenen Ayşin Yeşim Çapanoğlu İstanbul’da tamamladığı ilk, orta ve lise eğitimi sonrasında üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı, Yaylı Sazlar Anasanat Dalı, Yarı Zamanlı Keman Bölümünde aldığı eğitim ile devam etmiştir.
İstanbul Üniversitesinde tamamladığı eğitimi sonrasında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı, Tiyatro Anasanat Dalında oyunculuk üzerine eğitim alan başarılı isim, eğitim aldığı dönemde İstanbul Şehir Tiyatrolarında da eğitimine devam etmiş ve bazı tiyatro oyunlarında sahne almıştır. 2008 yılında yayınlanan TTNET reklamlarında karşımıza çıkan oyuncu farklı pek çok projede de yer almıştır.
2010 yılında For Sarah With Love isimli kısa filmde yer alan aynı yıl içerisinde Son Plan ve Başkalarının Hayatı isimli kısa filmlerde karşımıza çıkan Ayşin Yeşim Çapanoğlu, 2012 yılında yayınlanan Aşk Kaç Beden Giyer isimli televizyon dizisinde yer almıştır. Bu dizi sonrasında Bir Aşk Hikayesi isimli yapımda kamera karşısına geçmiştir.