Yeşilay şube başkanı uyuşturucudan tutuklandı

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
aracında 800 gram uyuşturucu ile yakalanan yeşilay kilis şube başkanı ahmet zorlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

akp genel başkan yardımcısı erkan kandemir'in, geçen hafta kilis'e araç konvoyuyla şanlıurfa'ya geçtiği sırada kaza yapan araçtan uyuşturucu çıktı. uyuşturucu çıkan aracın sahibi ise yeşilay'ın şube başkanı çıktı.

zaytung haberi sandım ama gerçekmiş.

çok rahat çok profesyonel, özel hayatı ve işi birbirine nasıl karıştırılmaz örneği, emsal niteliğinde.

kimse kullanmasın diye aracında topluyor olamaz mı? hemen bi kötü niyet...
Gahahsh bu arada olabilir, sene 2014 askerliğe devam ettiğim zamanlar, acayip bir uyuşturucu ve özellikle bonzai furyası var. Haftada en az 2-3 gün baskın gibi arama yapıyoruz, çıkan şeyleri de toplayıp kuyumcuda tarttırıyoruz, tabi bu işler çok sık oluna ceplerim dolu oluyor hep, öğlen yemeğe gittiğimde cüzdanı, güneş gözlüğümü, paramı çıkarırken olur olmadık yerlerde hep uyuşturucu düşürmüşümdür insanların içinde aghsjdjd

Son düzenleme:
Gahahsh bu arada olabilir, sene 2014 askerliğe devam ettiğim zamanlar, acayip bir uyuşturucu ve özellikle bonzai furyası var. Haftada en az 2-3 gün baskın gibi arama yapıyoruz, çıkan şeyleri de toplayıp kuyumcuda tarttırıyoruz, tabi bu işler çok sık oluna ceplerim dolu oluyor hep, öğlen yemeğe gittiğimde cüzdanı, güneş gözlüğümü, paramı çıkarırken olur olmadık her yerlerde hep uyuşturucu düşürmüşümdür insanların içinde aghsjdjd
senin bu gezme tozmalarının sebebi belli oldu.... türk ordusu gözünü açınca askerden sonra uyuşturucu baronluğuna kadar uzanmış belli ki meselejjhdj :(

Biz boşa kürek çekiyorduk shshdj kaynağına değil, son kullanıcıyı enseliyorduk ahahhdhd
ben de lisede kızlar tuvalete girip tek bir sigarayı 12 kişi içince şikayet etmeye gidiyordum.... sadece bir gün bi tanesi ''kova'' demişti, onu anlayamadığım için enseleyememiştim :(
*dipnot: askerliğimi yapmadım

Geri