yesiL

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@yesiL

Hiiii senin konun nasıl açılmamış,ne kadar ayııp :p
Yürüyen kütüphane diyebilirsiniz kendisine kısaca :D Son derece faydalı dolu bir insandır.Sohbetleri olsun yorumları olsun çok yapıcıdır.Çokta hoşgörülüdür.Hoşgörü konusunda No Pasaran'ın kadın versiyonu diyeyim siz anlayın :p Bana çokça yardımı dokunmuştur.At sevdalısıdır benim gibi :cici: Asya adında dünyalar güzeli bir kızı vardır.Kedileri de çok sever :cici: Hayatında huzur ve mutluluk eksik olmasın Elif abla :)

Dün Asya nin bi fotoğrafını atmıştı çok güldüm:p
Bi insan bu kadar şirin olamaz. anne olmak ona çok yakisiyor. Sevdiğim bir ablamdir. Öperim çok.

Kutsal bir varliktir anne olmasi hasebiyle. Anne olmanin otesinde, zeki, sagduyulu, rasyonalist biridir. Muazzam saygi ve sevgi beslerim kendisine karsi. Asya'ya opucukler.

Unutma sen buldun, sen keşfettin keyfini sürecek, mutlu olacak, mutlu edecek te sensin.
Öpüyorum.

Dün bana facebook tan bir şey yazdı sonra devamını getirmedi meraklardayim:p

5 dil bilen yürüyen kütüphane misali bir sosyolog :p
Dolu bir insandır.İnsancıl yönleri oldukça güçlüdür.Bana destek olduğu çok zaman oldu.Tatlı mı tatlı bir kızı var.
Özleniyorsun fazlaca, arada takıl ve yapıcı yorumlarından eksik etme bizi ablacım : )
Kısa sürede facede dürtüklemeyi planlıyorum seni :p

Bu foruma aşırı fazla biridir elif ablam.
Guru gibidir faydalanmayan kaybeder.:)))

Herkesin dediğine katılıyorum. Her konu hakkında her zaman mantıklı bir fikri olur Elif ablanın. Çok iyi bir anne olmasının yanında çokta güzel bir bayandır kendisi.Elif ablacııım gerçekten keşke buralarda olsan sende görüyorum Asya'nın fotoğraflarına maşallah o da çok büyüdü ağzını yüzünü yediğim ya.

Şu forumda yokluğuna CSKN. ile birlikte en çok üzüldüğüm ve gözlerimin aradığı kişi.

Neredesin anaç ruhlu insan? Asyalı fotoğraflarla gel bize tekrar.

Minnakın büyüdü kocaman oldu yakıştırdığın gibi veteriner hekim olma yolunda seni de yanında görmek istiyoo

Evli ve bir çocuk sahibi olmasına rağmen, genç kızlara taş çıkarır. Kendisine çok iyi bakar. Akıcı Almancası var. İngilizcesi de fena değildi sanırım. Mütevazi bir hayatı var. İşi gücü kızı Asya. Uzun zamandır gelmiyor, muhtemelen gelmeyecek herhalde.

2. Bebisi dünya ve ilk göz ağrısı Asya nin annesiii:ask

Seni çok seviyorum elif abla. İyi ki tanidim.

Gelse keşke , özlendin yesiL

Edit

2. Kez anne olmuş demek... Zaman ne çabuk geçiyor tebrik ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri