Yeşil "yeni kırmızı"dır

Konu sahibi son olarak 795 gün önce görüldü
@Ocean şimdi bir bayan bir konu acsa aklindam geçenleri sayfalar boyunca yazsa bisey demezsiniz .erkek yazsa torbaci nerde

yahu cinsiyetsi zihniyetin yere bastın ne alakası var, sen bir şeyi kendinde takıntı haline getirmişsin, sürekli aynı benzer konular üzerinden yürüyüp bir şeyleri kötülüyor kendince bir şeyler yazıp çiziyorsun. aynı konuları ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar diyorsun da sen de aynı şeyi yapıyorsun. yahu biraz eğlenmene bak, kişisel takıntılarını foruma taşıyorsun, yorum yapınca da alınıp güceniyorsun. ağlayacaksan oynamayalım hiç.

yahu cinsiyetsi zihniyetin yere bastın ne alakası var, sen bir şeyi kendinde takıntı haline getirmişsin, sürekli aynı benzer konular üzerinden yürüyüp bir şeyleri kötülüyor kendince bir şeyler yazıp çiziyorsun. aynı konuları ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar diyorsun da sen de aynı şeyi yapıyorsun. yahu biraz eğlenmene bak, kişisel takıntılarını foruma taşıyorsun, yorum yapınca da alınıp güceniyorsun. ağlayacaksan oynamayalım hiç.
benzer konuları önüme bana sana ona sormadan getirmeye yapmaya çalıştıkları icin olmasın. İnekleri yok edicez bir daha et yemiyeceksiniz diyorlarsa niye durmadan bu konuları ısıtıp ısıtıp önünüze getirmeyim .

@Ocean, birgün sebze de yemeyin meyve de yemeyin onlarda dünyaya zarar veriyor diyen manyak bir bilim adamı çıkar arkasına bütün dünyanın hükümetlerini alırsa ne olacak .manyak bir bilim adamı su içmekte zararli su da içmeyin geberin derse ne olacak

@Ocean, birgün sebze de yemeyin meyve de yemeyin onlarda dünyaya zarar veriyor diyen manyak bir bilim adamı çıkar arkasına bütün dünyanın hükümetlerini alırsa ne olacak .manyak bir bilim adamı su içmekte zararli su da içmeyin geberin derse ne olacak

ya bırak konuşsunlar her bilim adamını ciddiye alsaydık ohooo. new york'ta vegan aktivistlerin karşısında şiş kebap yiyen adam gibi biz de bilim adamların karşısına geçip yeriz sıkıntı yok orada.

bak tam olarak modum böyle olur. etsiz yaşayamam ben manyak mısın, kim takar bilim adamını ahahah.

Son düzenleme:
Geri