Yeşil Sol Parti mitinginde konuştu... Skandal sözler! 'Kapısını parça parça edeceğiz'

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
Oyunun rengi bunlarla aynı @Hatem ola ki Kemal kazanırsa istediklerini verdiği zaman gelip sadece eleştirecek misin?
İstediklerini verirse bir dahaki seçim oy vermeyiz? Sen denemeye ne dersin? Ben de memnun değilim kemâlin yaklaşımlarından ama tayyipten farkı yok. Daha fenalarını demediler mi, yapmadılar mı zamanında? Kemal’le söylemleri aynı tayyibin, niye hala destekliyorsun?

Siz artık okuduğunuzu da görmüyonuz. Bak anlamıyorsunuz demiyorum. Görmüyonuz. Demokratik bölgeler partisinin bir militanı apır sapır konuşmuş. Soylu bunu içeri alsın gün yüzü göstermesin. HDP bu partiye o kadar güvenmiyor ki, kapanma riski olduğunda bile daha evvel bünyesinde olmasina rağmen adayları buraya transfer etmedi yeşil sol diye bişey bulmak zorunda kaldı.

Yani arkadaşım buradan Kılıçdaroğluna nasıl geldiniz

Siz artık okuduğunuzu da görmüyonuz. Bak anlamıyorsunuz demiyorum. Görmüyonuz. Demokratik bölgeler partisinin bir militanı apır sapır konuşmuş. Soylu bunu içeri alsın gün yüzü göstermesin. HDP bu partiye o kadar güvenmiyor ki, kapanma riski olduğunda bile daha evvel bünyesinde olmasina rağmen adayları buraya transfer etmedi yeşil sol diye bişey bulmak zorunda kaldı.

Onun için mi YSP nin mitinginde konuşmaci olarak davet edilmiş

Apır sapır konuşan selo içeri alındı diye niye çıngar çıkardınız o zaman? Her cümleniz kendinizle çelişiyor hala okuduğunuzu görmüyorsunuz diyorsun? E açıklasana hoca seloya niye arka çıkıyorsunuz o zaman?

Ee niye konuşturdular, ne konuşacağını parti yetkilileri bilmiyor muydu o kadar acemiler mi bu konuşmasından sonra partiden bir açıklama da gelmedi

Ellerinden bir şey gelmeyeceğini kendileri de bildikleri için, kendi durumlarına olan öfke dışa vurmuş. Ciddi alınacak bir durum yok burada. Haftaya sustracağız hepsini.

Ee niye konuşturdular, ne konuşacağını parti yetkilileri bilmiyor muydu o kadar acemiler mi bu konuşmasından sonra partiden bir açıklama da gelmedi
Çok profesyonel olduğum için yukarıda kendi mesajımı alintilayarak bu soruyu kendime sordum.

Apır sapır konuşan selo içeri alındı diye niye çıngar çıkardınız o zaman? Her cümleniz kendinizle çelişiyor hala okuduğunuzu görmüyorsunuz diyorsun? E açıklasana hoca seloya niye arka çıkıyorsunuz o zaman?
Yüce adalete güveniyoruz. Selo içerde kalmaya devam edecek.

Çok profesyonel olduğum için yukarıda kendi mesajımı alintilayarak bu soruyu kendime sordum.
Şey vardı birde Pervin Buldan mi ne o da buna yakın bir söylemde bulunmuştu hocam bunlara fırsat verme mührü doğru yere bas

Şey vardı birde Pervin Buldan mi ne o da buna yakın bir söylemde bulunmuştu hocam bunlara fırsat verme mührü doğru yere bas
Fırsat verümüyüm. Gastamonluyum ben. Hayali kürdistan olanın sonu gabristan olu.

Bu forumu bana verin ben yoneteyim
- ya olmaz sende o potansiyel yok beceremezsin.
- la deneyin belki beceririm:))

Oyun içinde oyun neyse ki İsmail89 bütün oyunlarını bozdu

Ne yapsalar boş...göklerden gelen bir karar vardir..kehkeh

akp'nin maaşlı trolleri, kaç para akıtıyorlar, neler vaat ediyorlar kimbilir, bilerek yaptırıyorlar. siyaset böyle kirli bir şey işte. kendi seçmenini kandırmak için çok basit ama ideal bir taktik.

Geri