Yeşil Sol Parti milletvekili adayı Ayten Dönmez gözaltına alındı! Fotoğrafı ortaya çıktı: PKK/KCK...

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü

Son dakika haberi: Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ayten Dönmez, terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alındı. İstanbul'da gözaltına alınan Dönmez'in bir dönem örgütün kırsal alan yapılanmasına katıldığı ve PKK saflarında yer aldığının tespit edildiği belirtildi​

16944042-728xauto.jpg

Son dakika: İstanbul’da bölücü terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Yeşil Sol Parti Kocaeli milletvekili adayı Ayten Dönmez, gözaltına alındı. Gözaltına alınan Dönmez'in bir dönem örgütün kırsal alan yapılanmasına katıldığı ve PKK saflarında yer aldığının tespit edildiği belirtildi.

KIRSAL ALANDA SİYASİ VE SİLAHLI EĞİTİM ALMIŞ​

İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yeşil Sol Parti'nin Kocaeli'den 13. sıradan milletvekili adayı gösterdiği Ayten Dönmez'in PKK'nın faaliyet yürüttüğü kırsal alanda siyasi ve silahlı eğitim aldıktan sonra yasadışı yollarla Türkiye'ye girdiğini belirledi. Polis, bu sabah Dönmez'in Üsküdar'da kaldığı adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda Dönmez gözaltına alındı. Dönmez hakkında yapılan sorgulamada 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma' ve 'Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanuna Muhalefet' suçlarından kaydı olduğu belirlendi.

640xauto.jpg

Öte yandan Dönmez'in terör örgütü PKK'nın eğitim alanında çekildiği belirtilen fotoğrafları da ortaya çıktı

Kod adi YeşiL

Beyaz torosların, Çatlıların, yeşillerin geri dönme vakti geldi de geçiyor

Her dilden konuşmaya çalışıldı bunlarla. Demek ki anladığı dilden konuşup faili meçhul diye ağlatmak gerek

Yüregime toroslordan cig düstü
Yanginimi söndürmedi kar benim

Bunu yazarken karsimdi biri düstü.

YENİ FOTOĞRAFLAR ORTAYA ÇIKTI​

Dönmez’e ait olduğu ileri sürülen yeni fotoğraflar ortaya çıktı. Dönmez, Irak’ın kuzeyinde ve Suriye kırsalındaki PKK kamplarında çekildiği tespit edilen fotoğraflarda, diğer terör örgütü mensupları ile birlikte görülüyor. Dün ortaya çıkan fotoğraf kareleri gündemdeki sıcaklığını korurken, Dönmez’e ait olduğu iddia edilen o skandal fotoğraflara yenileri eklendi. Yeni görüntülerde Ayten Dönmez, Kandil, Hakurk ve Avaşin gibi bölücü terör örgütünün eğitim kamplarında çekildiği sanılan fotoğraf karelerinde, diğer teröristler ile sarmaş dolaş görünüyor.

640xauto.jpg

16948624-728xauto.jpg

Ya eleştiriyor ama ortak adaya oy veriyor ne anlamı kalıyor anlamadım

Geri