yeşil erik kilo aldırır mı ? yeşil erik zayıflatır mı ? yeşil erik kilo verdirir mi?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
yeşil erik kilo aldırır mı , yeşil erik şişmanlatır mı , yeşil erik kilo yapar mı , yeşil erik kaç kalori , yeşil erik zayıflatır mı

Yeşil erik sindirim sistemini harekete geçirdiği metabolizmayı hızlandırdığı için zayıflamaya yardımcıdır.
Can erikler ekşi erikler sizin diyetiniz boyunca dostunuz olacak meyvedir. Erik diyetin bir numaralı dost meyvesidir. Ekşi olmasından dolayı içindeki asitler sayesinde kalori yakımı daha kolaylaşır ve daha da iyi hazım sindirim sağlar. Bununla beraber de yemeklerden önce yenirse iştah kapatır ve yemeklerinizi fazla kaçırmamanızı sağlar.

1 Orta Boy Yeşil Erik 6 kalori

tumblr_m8m1zjf1dQ1rdzjj7o1_500.jpg

Canınız çekin :p

İsterse çok kilo aldırsın tuzlayıp yemekten vazgeçmem.

niyetli değilim yiyebilirim ben sıkıntı yok yani :P yerkende Esraya foto atayım göstersin sana hahaa :D

kilo ile nasıl bi münasebeti var bu meyvenin bilmiyorum ama muhabbetinin yapıldığı kadar tüketilmedigini düşünüyorum.
bir meyve tabanında kiraz ile beraber eşit miktarda konula görsün. geriye sadece o kalıyor. yazık değil mi lan. madem o kadar seviyorsunuz yisenize. sadece muhabbeti deil kendisi de lezzetli.

Bi ara çok yemiştim karnım çatlıcaktı az kalmıştı o derece ağrı :D

Olsa da kütür kütür yesem. Kalorisi epey düşükmüş. Tşkler.

Geri