Yeşil çay , limon , sade soda karışımı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yeşil çay ile pek aram yoktur ancak yine de denemeye çalışacağım. Limon olunca dikkatimi çekti, limonlu içecekleri çok severim.

Yesil cay denince bile midem bulaniyor. Tatsiz tuzsuz, ne ise yaradigi belirsiz zumbuk…….

Kanseri önlüyor diyorlar ve o yüzden çok tüketiliyor galiba ancak bilimsel bir dayanağı var mı, bilmiyorum.
Ona bakarsan kirmizi sarap da guya omru uzatiyor Lefty. Ama gunluk ficiyla icsen sarabi, yine de yeterince aktif madde alamiyorsun. Klinik calisma detaylarini gormeden, bir sey diyemem. Ama her yiyecege atfedilen kanser onleyici ozelligini biraz abarttilar gibi geliyor.

Yesil cay denince bile midem bulaniyor. Tatsiz tuzsuz, ne ise yaradigi belirsiz zumbuk…….
shini hanımcım bir de ada çayı var, o da tatsız, tuzsuz, zümbük mü zümbük ama BENİM HATUN seviyor diye mecbur içiyoruz. sAd

Ona bakarsan kirmizi sarap da guya omru uzatiyor Lefty. Ama gunluk ficiyla icsen sarabi, yine de yeterince aktif madde alamiyorsun. Klinik calisma detaylarini gormeden, bir sey diyemem. Ama her yiyecege atfedilen kanser onleyici ozelligini biraz abarttilar gibi geliyor.

Katılıyorum ve çoğu insan da bilmeden bitki çaylarını aşırı tüketip belki de başka hastalıklara davetiye çıkartıyorlar.

shini hanımcım bir de ada çayı var, o da tatsız, tuzsuz, zümbük mü zümbük ama BENİM HATUN seviyor diye mecbur içiyoruz. sAd
Ada cayi yine soguk havalarda icini filan isitiyor, ne bilim bu yesil cayin sulalesini sevemedim ben ya jklgk

• Beğen
Tepkiler: Sux
Faydalı olan her şeyi tüketiyorum.... bi sigaram var işte.. bi yanlış tüm doğrularımı götürürse ya... nys.

Geri