Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Güzel gözüküyor..
Ekli dosyayı görüntüle IMG_9248.MOV
Ekli dosyayı görüntüle IMG_9248.MOV
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kelle paçadan ne farkı var kiyaban mersini puuu![]()
Göğüs eti dururken yani haklısın sezzoKitapsizlar ordegin kafasindan ne istediler
Sanki senin icin fark ediyor.konusturma simdi beniGöğüs eti dururken yani haklısın sezzo
Kimsenin göremediğini mi gördün ne.görende kedi köpek yiyorum sanırSanki senin icin fark ediyor.konusturma simdi beni
Tavuk gogsu diyebilirdin. Gogus eti diyecegine. Sanki yediginde temiz titizsin yabooo. Evet falcilik var biraz goruyorumKimsenin göremediğini mi gördün ne.görende kedi köpek yiyorum sanır
Doğru tahrike açık bir söz olmuş.doğrusu ördek göğsü olacaktı.yemek kültürel bir durumdur bize ters gelebilir.orada doğsaydık belki bizde yerdikTavuk gogsu diyebilirdin. Gogus eti diyecegine. Sanki yediginde temiz titizsin yabooo. Evet falcilik var biraz goruyorum
Ordegin kendisine bir lafim yokda. Kafasi zaten minicik birsey kemiktir yani o. Neyini kizartip yerler:/ .. kedi kopek yiyorlar bu yaninda cerez gibi yabo:/Doğru tahrike açık bir söz olmuş.doğrusu ördek göğsü olacaktı.yemek kültürel bir durumdur bize ters gelebilir.orada doğsaydık belki bizde yerdik
Bizdede kaz kafası yerler ayda yılda bir kesilince.insan aç kalmaya dursun herşeyi yerOrdegin kendisine bir lafim yokda. Kafasi zaten minicik birsey kemiktir yani o. Neyini kizartip yerler:/ .. kedi kopek yiyorlar bu yaninda cerez gibi yabo:/
Ayy sus sus:/Bizdede kaz kafası yerler ayda yılda bir kesilince.insan aç kalmaya dursun herşeyi yer