Yerli otomobil için ön sipariş hazırlığı! İşte tutar

Konu sahibi son olarak 36 gün önce görüldü
Bir de neyin hazımsızlığı kardeş ?!..

Onu da bi açıklar mısın?..

Bu sorumun cevabı değil !

Bana açık yüreklilikle cevap verebilir misin?

(Bunu, çoğunuzun da kabul ettiği gibi); yolsuzluk var mıydı, yok muydu?

Varsa, yolsuzluğun dini literatürde karşılığı nedir?

Evine giren bir hırsıza, evinin anahtarlarını teslim edip, yurtdışından ithal olarak getirdiği bir hediyeyi "cana minnet" diye kabul eder misin ?!

Seni tanimam etmem. Yazdigina cevap vermemek icinde cok direndim. Yolsuzluk kelimesini ne icin soylediginde belli de guzel kardesim 1 gecede 250 milyar dolar bu ulkeden giderken 32 banka kapanirken ki donem icinde soruyor musun bu soruyu. Yerli otomobilden neden bu kadar rahatsiz oluyorsun? İtalyadan kargoyla geldi diyorsun ya asiri komiksin. Hazimsizligini gider de ondan sonra bir togg’un ceosunu bir dinle. Ama mutlaka once veya sonra maden suyu tuket ki hazimsizligin gitsin.

Seni tanimam etmem. Yazdigina cevap vermemek icinde cok direndim. Yolsuzluk kelimesini ne icin soylediginde belli de guzel kardesim 1 gecede 250 milyar dolar bu ulkeden giderken 32 banka kapanirken ki donem icinde soruyor musun bu soruyu. Yerli otomobilden neden bu kadar rahatsiz oluyorsun? İtalyadan kargoyla geldi diyorsun ya asiri komiksin. Hazimsizligini gider de ondan sonra bir togg’un ceosunu bir dinle. Ama mutlaka once veya sonra maden suyu tuket ki hazimsizligin gitsin.

Muhatabım sen değilsin kardeş, onun için şimdilik kusura bakma, cevap vermiyeceğim sana

Arabaya ilk binenlerden olacaksın. Anamızın yaydığı tereyağı kadar helal olduğunu kendin göreceksin.

Arabaya ilk binenlerden olacaksın. Anamızın yaydığı tereyağı kadar helal olduğunu kendin göreceksin.

:):) Helaldir, onda şüphe yok ama, içinde başkasının parmağı olan şeyi %100 yerli ve milli diye pazarlamak.. :icon_fikrimvar:

Bu arada;

Sorularıma hala cevap alamadım ya, neyse..

Son düzenleme:
Sinesine vuraaa vuraaaaa
Ölen var mı benimmm gibiiiii

:):) Helaldir, onda şüphe yok ama, içinde başkasının parmağı olan şeyi %100 yerli ve milli diye pazarlamak.. :icon_fikrimvar:

Bu arada;

Sorularıma hala cevap alamadım ya, neyse..

Kayitsiz kalamiyorum muhattap olsanda olmasanda. Mesela ben piston otomotiv fabrikasinda muhendisim bentleyden bmwye kadar parca uretiyoruz. Bunlarda mi almanlarin ingilizlerin yerli uretimi olmuyor?

Kendini yorma Domain kardeşim. Bir çatalı kaşık olarak kullanamazsın. Onca yazı yazdım, yazdık, anlamayana davul zurna az.

Geri