Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu sorumun cevabı değil !
Bana açık yüreklilikle cevap verebilir misin?
(Bunu, çoğunuzun da kabul ettiği gibi); yolsuzluk var mıydı, yok muydu?
Varsa, yolsuzluğun dini literatürde karşılığı nedir?
Evine giren bir hırsıza, evinin anahtarlarını teslim edip, yurtdışından ithal olarak getirdiği bir hediyeyi "cana minnet" diye kabul eder misin ?!
Seni tanimam etmem. Yazdigina cevap vermemek icinde cok direndim. Yolsuzluk kelimesini ne icin soylediginde belli de guzel kardesim 1 gecede 250 milyar dolar bu ulkeden giderken 32 banka kapanirken ki donem icinde soruyor musun bu soruyu. Yerli otomobilden neden bu kadar rahatsiz oluyorsun? İtalyadan kargoyla geldi diyorsun ya asiri komiksin. Hazimsizligini gider de ondan sonra bir togg’un ceosunu bir dinle. Ama mutlaka once veya sonra maden suyu tuket ki hazimsizligin gitsin.
Arabaya ilk binenlerden olacaksın. Anamızın yaydığı tereyağı kadar helal olduğunu kendin göreceksin.
Helaldir, onda şüphe yok ama, içinde başkasının parmağı olan şeyi %100 yerli ve milli diye pazarlamak.. :icon_fikrimvar:
Bu arada;
Sorularıma hala cevap alamadım ya, neyse..