Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Canan Karatayı fazla dinleme sen..Kararmış muzun birçok faydası var.. gerci bu biraz şey olmuş ama olsun... faydasından cok şey kaybetmez herhalde... yiyebilen buyursun afiyet olsun.....
Pandemiden kalan bir alışkanlık işte napim..Canan Karatayı fazla dinleme sen..
Aslında sadece kararmış ise doğru söylüyorsun ancak çürüme de başladıysa faydası zarara dönüşüyor.Kararmış muzun birçok faydası var.. gerci bu biraz şey olmuş ama olsun... faydasından cok şey kaybetmez herhalde... yiyebilen buyursun afiyet olsun.....
Doğal ve ilaçsız olduğu için doğru seçim.Elma alırken de kurtlu olanını seçerim...
Havan batsın yazmasan yazma.daha elit medeni konular var onlara yazarsın kaliten yükselir.Muzu karalicaz beni değil... aman bir daha yazmicam senin konularına.. kararmış muz faydalıdır işte.. alla alla..
Sana lefty ile klaus kader arkadaşlarımı yolluyorum eşlik etsinler sana oraya kadarHadise'nin boşanma konusuna gidiyorum zaten.. peşimden de gelmeyin...