YerLi Muz 17,90 TL’cik.

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Boşuna muz cumhuriyeti dememişler..
Kararmış çürümüş muzun fiyatı bimde 17,90 TL
DCDB3C65-02F2-4B85-9876-14D51E868199.jpeg

Kararmış muzun birçok faydası var.. gerci bu biraz şey olmuş ama olsun... faydasından cok şey kaybetmez herhalde... yiyebilen buyursun afiyet olsun.....

Bu tarz çürümeye yakın meyve ve sebzeleri satmamaları gerekiyor ve market önüne tezgaha koyduklarında, çöpten toplamak yerine gelip alan insanlar olabiliyor. Elbette insanların böyle bir şeye muhtaç kalmış olması çok üzücü bir durum ancak ne yazık ki manav önlerinde ya da pazar yerlerinde ihtiyaç sahibi kişilerle çok karşılaşır olduk.

Kararmış muzun birçok faydası var.. gerci bu biraz şey olmuş ama olsun... faydasından cok şey kaybetmez herhalde... yiyebilen buyursun afiyet olsun.....
Aslında sadece kararmış ise doğru söylüyorsun ancak çürüme de başladıysa faydası zarara dönüşüyor.

@Yabani

Anna doğru söylüyor ancak o çürümenin bir ölçüsü var. Marketler de bu sebeple satmaya çalışıyor olabilir.

Muzu karalicaz beni değil... aman bir daha yazmicam senin konularına.. kararmış muz faydalıdır işte.. alla alla..

Hadise'nin boşanma konusuna gidiyorum zaten.. peşimden de gelmeyin...

bu görseli twitterda gıda dedektifi isimli hesap yaydı..... her yerde paylaşılmaya başlandıktan sonra bim yetkikilileri hesabın sahibi musa beye ulaşıp görseli kaldırmalarını, yoksa ilgili marketteki çalışanların işten çıkarılacağını söylemiş.............

Yav adamın biri işini yapmaya üşenmiş çürüyenleri atmamış (bu seviye için diyorum) biride gelmiş resmini çekmiş vık vık yapıyor

küfe bakarmısın onun kokusu o kadar ağır olur ki fire olarak iadeye gönderilen depo bile kabul etmez bu durumu iyi bir söver.
bu nasıl bir aşşağılama politikasıdır bence bunu alıp çalışanların gözünün içine sokup bunu yer misin ? demeli( sanırım bim orası ) yersen.

Son düzenleme:
Geri