Yerli elektrikli otomobil tanıtılıyor

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Hatem bey siz gerçek bir muhalifsiniz. Tebrik ediyorum. Çorbanın tuzu fazla oldu diye hükümeti eleştiren muhaliflerden sonra sizleri görmek insanın gözünü yaşartıyor. İyi akşamlar diliyorum.

Her hükümet dönemindeki bakanlarımız, vekillerimiz almana bindi. Yerli otomobil olmadığı için, devrim'in, Anadol'un devamını getirmedikleri, getiremedikleri için almana bindi.

Yerli olunca elestiriyorsun, olmayınca almana bindiler diye elestiriyorsun. Sence nasıl olmali?

osmanlı atalarımız gibi ata binmelerini istiyorum...... :g2rD23:

Hatem bey siz gerçek bir muhalifsiniz. Tebrik ediyorum. Çorbanın tuzu fazla oldu diye hükümeti eleştiren muhaliflerden sonra sizleri görmek insanın gözünü yaşartıyor. İyi akşamlar diliyorum.

Estağfurullah. Eleştirilecek çok şeyi var hükümetin. Bunun onlardan biri olmadığını düşünüyorum. İktidara, ülkeye hizmet edecek kim gelirse gelsin. Derdim ideoloji-siyasi görüş kavgası değil, ülke kaçırdığı treni yakalasin derdi.

osmanlı atalarımız gibi ata binmelerini istiyorum...... :g2rD23:

Haklısın böceğim :*

Asgari ücrete gelen zamdan sonra işimiz daha da kolaylaştı. :p
Tahmini 2040 yılı gibi alırım herhalde.

Aynen. O arabanın fiyatı 200 binden aşağı olmaz. Güzel vergiyi basacaklar. Bir de utanmadan parası olan alsın der.

Hem zaten elektrikle de pahalı olur. Gazlı mazlı bir şey yapsaylardı ya. :D

---------- Post added 27 Aralık 2019 at 22:39 ----------

Elektrik ihalesini TEDAŞ'a vermeseler bari...

Hem zaten elektrikle de pahalı olur. Gazlı mazlı bir şey yapsaylardı ya. :D

---------- Post added 27 Aralık 2019 at 22:39 ----------

Elektrik ihalesini TEDAŞ'a vermeseler bari...

Aaa sahi. Gerçi merak etme aracın şarj dolum noktalarında şarj edenlere özel elektrik tüketim vergisi çıkartır. Avrupa'daki gibi bozuk para atınca serbest dolum istasyonu olmaz. Onun başına da nöbetçi diler, yandaşlar çıkar. Oradan da götür paraları!

Bak yaz bunları çıkacak dediklerim.

Erken secim geliyor. Siz gercekten uretimi desteklediklerini falan dusundunuz herhalde?
Fabrika olmadan bu araci elle mi bir araya getirdiler?
Nerde olm bu aracin muhendisleri? Neden cikip gostermediler 5 BABAYIGIT diye yatirimcilari gosterdiler.
Orda calisan muhendisler nerde olm

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG), 2022 yılında üretimine başlayacağı, geliştirme süreci devam eden otomobilin ön gösterim versiyonunu Türkiye’yle buluşturacak. 2023 yılından itibaren dünyada ilk kez Türkiye’nin otomobilinde kullanılmaya başlanacak...

-ön prova gibi bir şey olmuş. Ben mühendislerin de çıkarılmasını isterdim
Google de aradım fakat mühendislerle alakalı habere rastlayamadım.

Çomi asgari ücretine yapılan azami zammı öğrendi ve tam homirdaniyordu ki togg yetişti imdadına. Şimdi pembe hayallerle girecek yeniyıla. Ben bir İtalyan olarak gurur duydum yerli otomobilimle

ne karalarım
ne de göklere çıkarırım
sadece beklerim
erken

Sanki mühendisleri öldürülmeyen bir ülkeymişiz gibi merak ediyoruz, acaba bunu tasarlayanlar kim?

Mühendislere ulaşmak isteyenler çok kısa bir araştırma ile LinkedIn hesaplarına ulaşabilir. Amaç mühendisler değil ki, amaç bok atmak.

Defalarca söylendi, tasarım italyan tasarim şirketine ait. Araç bursa gemlikte üretilecek. Seri üretime 2022 yılında başlanacak.

Geri