Yere Çöp Atanlara Uyuz Olurmusunuz?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
Evet. Tut elinde az ileride kutuya at, kutu mu yok, çantana koy evinde at.
Hele şu yaz günlerinde yere sakız atanlardan adeta tiksiniyorum. Bela mısınız kardeşim?

Geçen Gaziantepteydim. Sanko park civarında gezerken elimde boş su şişesini atacak çöp kutusu aradım ve hatta yolda birini gördüm etrafta çöp kutusu yok mu dedim. Adam bana verin ben atarım dedim. Nedense verim iyi niyetle atar dedim ama tuttu gözümün önünde yolun karşısına attı. Sinir oldum gidip aldım çöp kutusu buldum attım :)

Ciddi anlamda deli oluyorum. Piknikte çöplerini biraktiklarini görüyorum mesela. Ya da yeşil alanlarda çekirdek citleyip çöplerini yere atiyorlar. Cidden insan olarak görmüyorum, davar gibiler.

ciddi anlamda deli oluyorum. Piknikte çöplerini biraktiklarini görüyorum mesela. Ya da yeşil alanlarda çekirdek citleyip çöplerini yere atiyorlar. Cidden insan olarak görmüyorum, davar gibiler.

aynen öyle sanki bir daha gitmeyeçek gibi çöpleri yerlede birakırlar

Evet olurum hatta uyarırım görürsem

Evet..Ama şu da var, bi gün bakırköy'den bi yere kadar yürürken 2 kilometre çöp atacak kutu aradım bulamadım..En son sinirlendim yere attım..Biraz da belediyelerin yetersiz davranması..Gerisi insanların boş olması..

Hayir canlarim onlar bana daha cok uyuz oluyor. Karsilarina geciyorum coplerini ellerine verdiklerim oluyor.

Muz kabugunu yere atan adami sokaklar boyunca israrla takip eden bi ablam vardi. Elinde muzun kabuguyla adamin pesinden kostu. Nasil korkmustu zavallim, birdaha da etmez.

Iste uyuz olana kadar, boyle yapacaksin insani.

Sevmem.. Evinde de çöpü yere mi atıyorsunuz, ne medeniyetsiz ne pis insansınız siz diye azarladığım oluyor, evet..

Oluyorum. Ozellikle piknik yerlerinde icim aciyor

Evet ınatlaşirim onunla yerden aldirip geri çöpe attırıyorum
Benimle inatlaşmanin acı faturasıni yaşamak istemezler

Yerler kutsal bana göre
Kimbilir hangi şehit yatiyor
Bu topraklar üstüne tükür çöp diye kazanılmadı

Geri