yere çöp atan bayan

• Kullanıcı USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1558 gün önce görüldü
beni çok üzen bayandır.

Yere çöp atılması konusunda çok hassasımdır.
Hele de çöpü atan , bir hanımefendi olunca.Hiç yakıştıramadığım bir durumdur. :(

Elinde ki suyu dikledi kafaya, bitirdi,normalmiş gibi şişeyi yere attı ya :(
Yanımdan geçen araba da, sarı saçlı,gözlüklü bir bayan, aynı şekil, camdan fırlattı çöpü ya :(

Dolmusta önumdeki bayan slaşini bitirdi döndü benim camdan firllattı yetmezmis gibi içinde ki suyu da üstüme geldi birde piskin piskin siritiyor. Az utanma ya :/

Doğru başlık: "Yere Çöp Atan Kadın"dır.

neden bayan:=) sadece bayanlarmı çöp atıyor , ilginç:)

Sadece bayan atmıyor.Erkeklerde atıyor.Belki de daha çok atıyorkardır.

Demek istediğim" bayanlara yakışmıyor".

Zira bayanlar, temizliğin,nezaketin,zarifliğin göstergesidirler.

atarım bahanem hazır belediye daha çok işçi alsın insanlar işsiz kalmasın

Temizlik bilinci oturmamış insanlardır. Erkek kadın diye ayırt etmek ama çok doğru bir tavır değildir..
Davranışın iyi ya da kötü olması, cinsiyete göre fazla değişmez.

"yere çöp atan bayan" değil, "yere çöp atan kadın" hatta ve hatta "yere çöp atan insan"
çevre düşmanlığını da cinsiyete indirgediniz ya, kelimelerim tükeniyor.
yere çöp atma olayındaysa insanların çocukluğuna inmek gerektiğini düşünüyorum.
ben unutmuyorum, elimdeki çöpü yere atarsam annem tıpış tıpış geri gönderir o yere attığımı çöpe attırırdı. bu kadar basit bir şekilde eğitim verilebiliyor yani bu konuda.

T e r b i y e s i z l i k

giphy.gif

kargalar eğitilebiliyor çöp toplama konusunda, örnek alınmalılar..

Koridora sıçan var.

yapanına henüz denk gelmedim. Kadınlar ahlak konusunda erkeklerden fersah fersah önde bana kalırsa.
Ama böyle bir şeye denk gelmek ve özellikle bir kadının bunu yapması, bilemiyorum ya.

Usta beyin cumlelerinden cok uzuldugunu anladim. Kadinlari elestirmektense sizi bu hassasiyetinizden dolayi kutluyorum ben.

Bayan degil Kadın nültfen az kibar olur.

Kadinlar yere çöp atmazlar. Varsa yer de bir çöp, alip usulca yaklasip cop konteynerine atarlar.

Geri