Yerden Bitme damat .

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]zgCTSJsS7gs[/YOUTUBE] havalara bak ..

Video izleyemiyorum ne yapiyor tam olarak ? bi kac yerde daha karsima cikti izleyemedim.

Tam bir öküz.
Bacim sen yol yakinken dön bence geri. Böylelerine prim verince kendilerini bulunmaz hint kumasi ideal erkek falan zannederler :liv:

Yuh ya. Tamam ben de bu karşılıklı yedirme olayına çok sinir oluyorum ama o ne tavır öyle? Alıp pastayı yüzüne yapıştırıcan, gerizekalı. Herkesin içinde bunu yapan yalnızken napar acaba.
Waterlelie düğünde kız adama pasta yediriyor. Adam da pastayı kendi yiyor sonra da çatalı masaya bırakıp önüne dönüyor, kasıla kasıla elini cebine sokuyor falan. Kızın da surat düşüyor pastayı kendi yiyor. ;d

enseye bi tane yapistramamis mi oyle rezil edilmez boyle edilir diye .)))

Cidden o an ben olsaydım ne olurdu bilemiyorum. Milleti falan da takmazdım ama bu herif kızı sindirmiştir ya da ortada başka bir şeyler dönüyor. ;d Normal bir kadın kendine en mutlu olması gereken bir günde bunu yaptırmamalı.

Her genç kızın kalbinde bir ayı yatar

Cidden o an ben olsaydım ne olurdu bilemiyorum. Milleti falan da takmazdım ama bu herif kızı sindirmiştir ya da ortada başka bir şeyler dönüyor. ;d Normal bir kadın kendine en mutlu olması gereken bir günde bunu yaptırmamalı.

Aynen öyle ben de kendimi düşündüm bi an Allah korusun fakat aynı şey başıma gelse oracıkta pasta tabağıni kafasına geçirir çeker giderdim.
Eminim sindirmis özgüvenini zdelemistir ki o kız da ondan başkası ile yapamayacağını falan düşünüyordur.

Yoksa düğün stresi ile tartışan insanlar evet var ki ben daha nisan da bile tartışıyorum.

Yabani dugun ne zaman hic cagirmiyorsunda, senin pasya yiyisini de gormek istiyorum :D

Aynen öyle ben de kendimi düşündüm bi an Allah korusun fakat aynı şey başıma gelse oracıkta pasta tabağıni kafasına geçirir çeker giderdim.
Eminim sindirmis özgüvenini zdelemistir ki o kız da ondan başkası ile yapamayacağını falan düşünüyordur.

Yoksa düğün stresi ile tartışan insanlar evet var ki ben daha nisan da bile tartışıyorum.

Tartışma olur elbette iki kişi arasında stresten ve telaştan. Buradaki olay bambaşka. Resmen kızı hiç yerine koymuş ya gururu kırılır, rezil olur umursamamış. Bir de hani utanıp da yedirmemek falan da değil bildiğin yaptığı şeyden memnun ve kasılıyor. Ben hayal ettim de önce sanırım bir bakakalırdım sonra da tabağı fırlatır çeker giderdim ama işte bunu yapabileceğimizi bilen bir adamın bunu yapmaya bir tarafları yemez. Olay kişilerin birbirini bilmesinde bitiyor. Bu herifteki havalar da kızın hiçbir halt yapamayacağını bildiği için. Allah hayırlı kişilerle karşılaştırsın evlilik cidden çok önemli bir karar.

Ayı resmen ya.
Ben olsam tutar kafasını o pastaya sokardım.
Daha kolay yer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri