yerde ki su'yu nasıl temizlerim ?

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Taze Bilgi
🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kac gündür is yerinde sorun yasiyoruz..suyun nerden geldigi Belli degil pastanemde ilk bulasik makinesini kapattik..sonra hic bir suyu acmamaya calistik ne isimiz varsa arka mutfaga gectik ..bulasiklari 80'li yillar'a ki gibi Elde yikadim ama ona ragmen Dükkan su icindeydi..tabi Kim silecek :pat: Ben varken yani :) neyse detaya cok girdim :D

Calistigim teyze ise Söyle dedi bir sicak kova getir icine de bulasik deterjani dök öyle suyu daha cabuk bez icine ceker daha cabuk biter isin cidden de öyle oldu :cici: bilmeyen var ise benim gibim denesin yapsin kurtulsun cabucak :p

Suyun nerden geldiği nasıl belli değil kaçak vardır bir yerde

Yazının son kısmını biraz daha açıklayıcı yazar mısınız lütfen..
iş yerimin belli bir kısmında yaşadığım sorunla ilgili kullanmam gerekecek sanırım.

Ey allahim lütfen aklımı korur musun. Şimdi doğru mu anladım
1-İşyerinin bi yerinde zeminde nereden geldiği bilinmeyen su birikmesi var.
2- o biriken suyu; sıcak suya daldırılıp sıkılmış bezle kuruladınız, bir daha su gelmedi, sorun bitti.
Buraya kadar doğru mu?
Eeee sormazlar mı adama oradaki suyu kurulamayı akıl edemediniz mi yani maharet deterjanlı sıcak suda mı?

Ey allahim lütfen aklımı korur musun. Şimdi doğru mu anladım
1-İşyerinin bi yerinde zeminde nereden geldiği bilinmeyen su birikmesi var.
2- o biriken suyu; sıcak suya daldırılıp sıkılmış bezle kuruladınız, bir daha su gelmedi, sorun bitti.
Buraya kadar doğru mu?
Eeee sormazlar mı adama oradaki suyu kurulamayı akıl edemediniz mi yani maharet deterjanlı sıcak suda mı?

Akil edebildik edebildikte..cikis yolu ise
Daha cabuk nasil sudan kurtulabiliriz düsüncesindeydik...malum Satis yerimiz iptaldi ve fazlasiyla müsteri vardi ....
Tabiki de su gitmedi hemencecik onu yapinca daha cabuk bez ile suyu cektigini ögrendim sadece. Bu yüzdende böyle bir durumla karsilasirsa bir insan aklinda bulunsun istedim.
:cici:

Akil edebildik edebildikte..cikis yolu ise
Daha cabuk nasil sudan kurtulabiliriz düsüncesindeydik...malum Satis yerimiz iptaldi ve fazlasiyla müsteri vardi ....
Tabiki de su gitmedi hemencecik onu yapinca daha cabuk bez ile suyu cektigini ögrendim sadece. Bu yüzdende böyle bir durumla karsilasirsa bir insan aklinda bulunsun istedim.
:cici:
sıkoçbraytın türleri var. kare olanı dikdörtken olanı, püsküllüsü. saplı. elini değdirmiyorsun eğilip bükülmüyorsun. yarım kilo suyu emenleri var. sıkma aparatı var. gezdir suda sık. daha pratik değil mi? son durum nedir? suyun kaynağı belli oldu mu? tşklr.

sıkoçbraytın türleri var. kare olanı dikdörtken olanı, püsküllüsü. saplı. elini değdirmiyorsun eğilip bükülmüyorsun. yarım kilo suyu emenleri var. sıkma aparatı var. gezdir suda sık. daha pratik değil mi? son durum nedir? suyun kaynağı belli oldu mu? tşklr.

O nasil bir kelimedir dilim bile dönmüyor :asd:
pratikmis ..her eve lazim üstelik o dediginden:cici:
Hersey yoluna girdi Patron gelmis bizzat ilgilenmis .bulasik makinesinin borusu hafif bir delik acmis megersem.

O nasil bir kelimedir dilim bile dönmüyor :asd:
pratikmis ..her eve lazim üstelik o dediginden:cici:
Hersey yoluna girdi Patron gelmis bizzat ilgilenmis .bulasik makinesinin borusu hafif bir delik acmis megersem.
suyun kaynağını bulmuş olmanıza adınıza çok sevindim. marka reklamı yapmak istemedim. okunduğu gibi yazayım. duymadım deme sıkoç bırayt hani bir tarafı tırtıklı bulaşık süngeri de var.

Türkcesini bilmedigim kesin:hih: vardir illaki .p

Bula%C5%9F%C4%B1k%20S%C3%BCngeri%20Oluklu.jpg

Siz buna nediyonuz orda müdür ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri