Yer yatağında yatarken kafasına basılan misafir

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eskiden vardı böyle şeyler uzak memleketten misafir gelince yer yatağı yapılırdı ne güzeldi sohbetler gece uyumamalar kafası basılan misafir ses çıkarmazdı ahahaah sjssj

Kafaya nasıl basılabilir ya? Bir de nasıl nefes alınır yüzü kapatınca? Düşüncesi bile soluğumu kesti… Hadi oldu yorganı kafana çekebildin, fare mi bu basılsın? Sklsk

Hahahajj :D
Eğer çalıntı değilse gördüğüm en iyi başlık.

Edit maalesef (ç)alıntı.

doktor sözlük aleminde meşhur olan başlıklardan biridir bu. her sözlükte vardır bir tane bu başlıktan. anonim diyebiliriz belkim.

Hahahajj :D
Eğer çalıntı değilse gördüğüm en iyi başlık.

Edit maalesef (ç)alıntı.

Binlerce başlık var doktor. Düşündüğüm bir başlık çoğu zaman ekşide yer almış alıyor. Beğendiklerimden de araklıyorum bazen ama yorum bana ait : dd

Eskiden köydeyken dam dediğimiz çatı katında yer yatakları serilir gökyüzünü izleyerek uyurduk. Tabi o an evde çocuklar hep birlikte yanyana uyurken birimiz gece hasbelkader uyanıp tuvalete gitsek ya da su içmek için gitmeye kalksak illaki birinin ya ayağına ya da kafasına olmak üzere basar birini uyandırırdık o an basılan kişi küfür eder, basan kıpkırmızı olurdu. Sabah da kahkaha içinde anlatırdık :))

• Beğen
Tepkiler: ne
Ben de annemin kafasına yastıkla girişmiştim.... yatılı misafir olduğumuz evde tüyleri sarımtrak bi kedi vardı.. Ben de cok korkarım kedilerden... annemle yan yana yatıyorduk, gece uyandım yanımda bi an kedi var sandım cünkü anneminde sac rengi o kedinin tüyleriyle aynıydı..... korkudan üç dört defa yastıkla vurdum.... canım anam ya neye uğradığını şaşırdı........ Bu da yaşanmaması gereken ama yaşanan bir anımdır..........

Bence insan yerde yatanın kafasına basabilir.... cünkü kafanın yerde olması insanın aklına gelmez.........

Gecenin bir vakti kim tutamayıp tuvalete gidiyorsa onun halt yemesi

Geri