Yer: Kocaeli! Fabrika'da Grup Seks Skandalı

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü

Kocaeli'de bir fabrikada akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 1'i kadın 4 kişi grup seks yaparken yakalandı. Fabrika yönetimi kamera kayıtlarını inceledikten sonra soruşturma başlattı. Soruşturma sonunda 4 kişinin işine son verildi.​

Yer: Kocaeli! Fabrikada akıllara durgunluk veren olay: Grup seks yaparken yakalandılar

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikada geçtiğimiz günlerde grup seks skandalı yaşandı. Fabrikada görev yapan bir kadın güvenlik görevlisi, 2’si güvenlik 1’i işçi 3 erkek çalışan ile grup seks yaparken yakalandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI​

Gece vardiyasında meydana gelen olaydan haber olan fabrika yönetimi kamera kayıtlarını inceledikten sonra 4 çalışanla ilgili soruşturma başlattı.

İŞLERİNE SON VERİLDİ​

Bağımsız Kocaeli'den Uğur Enç'in haberine göre soruşturma sonunda çalışanlarının iş akdi feshedildi.

kaynak : mynet

Buz dağının görünen kısmı bunlar…

• Beğen
Tepkiler: glu
Gün boyunca bu haber konuşuldu, sanki bana grup seks Kartepe fabrikasında ilk kez icat edildi.
Tazminatlar yandı, hepsi onu düşünüyordur şimdi.

BIST’de işlem gören bir firmaymış üstelik. Yani sürekli göz önünde olan bir firma. Uzun yıllar boyunca her olumsuzlukta söz edecek millet, dillerine düştüler attık. yazık oldu :dddd

Merak edenler için; #fmizp

Kaksjdjjdjdjjdjd yakalanmayi nasil basarmislar acaba.
Haber hic inandirici gelmiyor baabi ajsjjsjj
Kameranin olmadigi bir yer de iş tutmuslar desek muhtemelen aralarina almadiklari arkadaslari hasetten okumuslardir iceri
Lan olm ya nabsbbsbb

Güvenlikçi abla duldur, duldamış, yani susamışçasına, 3 tane erkek anca söndürür ateşimi diye düşünmüştür.

Dulluk zor, bilirim.

BIST’de işlem gören bir firmaymış üstelik. Yani sürekli göz önünde olan bir firma. Uzun yıllar boyunca her olumsuzlukta söz edecek millet, dillerine düştüler attık. yazık oldu :dddd

Merak edenler için; #fmizp
şu konuyu borsa üzerinden yorumlamak. bir de merak edenler için hisse kodu verilmiş. sen delirmişşin.

şu konuyu borsa üzerinden yorumlamak. bir de merak edenler için hisse kodu verilmiş. sen delirmişşin.
Bro meseleye yanlış bakıyorsun. Esas yorumlar orada diye adres verdim ben. Twitter ve investingde arat bak ne yorumlar var jdkdksls

"Proletarier aller Länder,
Vereinigt euch."

Geri