Yeniyim, eskitelim mi?

• Kullanıcı Buka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 2432 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabaalarr. Ben yeniyim :D ay ne desem bilemedim çok heyecanlı :d Öncelikle Buka nedir diye soru işaretleri açısından Bukalemun'un kısaltılması olduğunu belirtmek isterim ^^
<ayrıca foruma kayıtlarda bir sorun var sanki zira üye olup olmadığımı anlamam biraz vaktimi aldı.>bilginize sunar ilgilerinize arz ederim :p

vee sonrasında beni buraya davet eden sevgili HolySpectre ya çok teşekkür ederim..
Genel de forum forum gezmeyi seven birisi değilimdir, bazı sebeplerden ötürü burayı denemek istedim.
Umarım güzel vakit geçiririz.

dipnot;Forum geneline henüz fazla bakamadım ama emojileriniz harika. :u1:

Hos geldiniz Buka hanim.

yine mi sap geldi diyecektim
kız gelmiş diyemedim

Bakmayin siz Karma beyfendiye Buka hanim.
Röptisambirini ilikliyor.d

Merhabaalarr. Ben yeniyim :D ay ne desem bilemedim çok heyecanlı :d Öncelikle Buka nedir diye soru işaretleri açısından Bukalemun'un kısaltılması olduğunu belirtmek isterim ^^
<ayrıca foruma kayıtlarda bir sorun var sanki zira üye olup olmadığımı anlamam biraz vaktimi aldı.>bilginize sunar ilgilerinize arz ederim :p

vee sonrasında beni buraya davet eden sevgili HolySpectre ya çok teşekkür ederim..
Genel de forum forum gezmeyi seven birisi değilimdir, bazı sebeplerden ötürü burayı denemek istedim.
Umarım güzel vakit geçiririz.

dipnot;Forum geneline henüz fazla bakamadım ama emojileriniz harika. :u1:

Canım Buikam hoş geldin :dyg: pişman olmayacaksın. Daha önce takıldığın forum'a göre çok daha hareketli bu forum. Umarım üyelerle iyi anlasırsın :öp:

Adminlerden ricam;
Kayıt olurken, site kayıt olmamış gibi hata veriyor. Bir kaç kez kayıt oldu. Bukelemun nickini siler yada birleştirirseniz seviniriz.

Bakmayin siz Karma beyfendiye Buka hanim.
Röptisambirini ilikliyor.d

Siz öyle diyorsanız Süreyya hanımefendi :d
Canım Buikam hoş geldin :dyg: pişman olmayacaksın. Daha önce takıldığın forum'a göre çok daha hareketli bu forum. Umarım üyelerle iyi anlasırsın :öp:

Adminlerden ricam;
Kayıt olurken, site kayıt olmamış gibi hata veriyor. Bir kaç kez kayıt oldu. Bukelemun nickini siler yada birleştirirseniz seviniriz.

Hoş buldumm, teşekkür ederimm.İnşaallah öyle olur :)

Evet o konuya el atılmalı.

Hoş buldum teşekkürler ederim :)

Hoş geldiniz Bukalemun hnm.
Eğer cici bir üye olursanız bir gün sizin de kendi smiley'niz olabilir. :almi:
Benim yok mesela...

Nick Bukalemun, burç İkizler. Ne diyim umarım hoş gelmişsinizdir.

Hoş buldum, teşekkür ederim.

Hoş geldiniz Bukalemun hnm.
Eğer cici bir üye olursanız bir gün sizin de kendi smiley'niz olabilir. :almi:
Benim yok mesela...

Hoş buldum Almi Hanım, teşekkür ederim.
Hep ciciyimdir :p aa ama neden öyle olmuş ki? Halbuki siz de çok cici duruyorsunuz..

Aslında ben emojimi buldum ; önceden sahiplenen olmadıysa :sleep şu kedicik tam benlik :d

Nick Bukalemun, burç İkizler. Ne diyim umarım hoş gelmişsinizdir.

Daima hoş gelirim :D :papatya: teşekkür ederimm

(nedense toplu alıntı da zorlanıyorum :/)

beni tanımıyosan demek senden başka buka da vardır :d
nerden tanıyorum hatırlayamadım ama.

tanımıyor gibi yapıyorumdur belki :hıı: :D
Burada nereden tanıyor olabileceğine dair yorum yapamam :papatya:

Her seyin yenisi, yeni uyenin eskisi makbuldur .p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri